Niets is zo leuk als samen met je gezin genieten van een heerlijke vakantie met alles erop en eraan.

In een Intersoc-hotel word je verwend door gepassioneerde medewerkers, die je met hart en ziel verwelkomen. Tijdens de Intersoc-family periodes staat alles in het teken van jouw gezin. Met veel aandacht voor kinderen vanaf 3 maanden, zodat ook jij volop kan genieten.

Kinderclubs

Ukkieclub - van 3 maanden tot en met 2 jaar
Gemotiveerde Nederlandstalige moni’s zorgen voor een hartelijke opvang en houden rekening met jouw wensen. Hopla speelt er een centrale rol. De allerkleinsten spelen in een kleurrijke wereld die een vriendelijke sfeer uitstraalt. Extra’s: gratis gebruik van bedjes, badjes, stoeltjes, flessenverwarmers en verzorgings-kussens. Verhuur van buggy’s tegen een schappelijke prijs.

Pukkieclub - van 3 tot en met 4 jaar 
De hele dag worden ze met veel liefde door Nederlandstalige Intersoc-monitoren opgevangen in de club. Sommigen zullen blij zijn om een kort middagdutje te doen, anderen beginnen meteen te spelen, wandelen en knutselen.

Miniclub - van 5 tot en met 6 jaar
Zoveel mogelijk buiten ravotten, uiteraard goed beschermd tegen de zonnestralen, daar gaan ze voor. Maar ook als het weer tegenzit, vervelen ze zich geen seconde. Altijd in het gezelschap van een moni.

Maxiclub - van 7 tot en met 10 jaar & Teenyclub - van 11 tot en met 14 jaar
De maxi’s en de teeny’s vind je altijd met hun vaste vriendengroepjes terug voor verschillende sport- en spelmomenten. Ook ’s avonds hebben de moni’s voor hen nog heel wat in petto.

Adoclub - van 15 tot en met 17 jaar
De ‘place to be’ voor jongeren die al eigen benen staan. Overdag zijn ze samen op stap. ‘s Avonds volgt altijd een onderonsje of een fuif. Moet kunnen in hun Intersoc-vakantie.

Maar er is nog meer!

Schoentjesdienst: exclusief bij Intersoc
Met een blos op de wangen na een dag vol gezonde berglucht slapen de kinderen als een roos. En terwijl jij van een heerlijke avond geniet, luisteren onze monitoren aan elke kamerdeur waar een schoentje voor staat. Mama of papa nodig? Je krijgt meteen een seintje. Maar voor de rest: ssssssttt...!

Op maat van jonge ouders
In elk hotel beschik je over gratis verzorgingsmateriaal (flessenverwarmer, verzor- gingskussen, tafelzitje, ...), kinderbedjes, een babybad en kinderstoelen. Op elke verdieping vind je pampercontainers en 24 uur op 24 kan je terecht in een verzorgingsruimte met microgolf en koelkast. Buggy of draagzak nodig? Ze zijn voor een prikje te huur in elk hotel.

Maaltijden
Tijdens de Intersoc-family periodes vergeten we natuurlijk ook je kinderen niet. Er is altijd een lekker kindermenu en iedere maaltijd staat er voor hen veel gezond lekkers klaar. Voor de allerkleinsten zijn er kant en klare potjes babyvoeding. Een flesje of maaltijd opwarmen kan natuurlijk ook altijd. Kinderen eten samen met de ouders. Maar als je er een hele dag op uit wilt trekken, vangen we ze graag op.

Gezinsactiviteiten

Familiebbq op de Sorebois
Elke vakantieperiode organiseren we in Zinal een smakelijke barbecue op de Sorebois. Er wordt dan heerlijk gesmuld op een hoogte van 2438 meter met op de achtergrond een fenomenaal uitzicht. Zij die willen, wandelen eerst vanaf het hotel naar boven, de rest komt naar de Sorebois met de kabelbaan.

Tweedaagse clubtocht
Tijdens elke vakantieperiode in Zinal wordt er een tweedaagse georganiseerd voor de kinderen in de clubs: maxi's, teeny's en ado's. Samen met de monitoren gaan ze op stap in de bergen en slapen ze een nacht in een echte berghut!

Hondenmuseum Martigny
In het ‘Musée et chiens du Saint- Bernard’ wachten de rasechte Sint-Bernardshonden je op! Afspraak met de geschiedenis van de reddingshonden en de bergpas: interactief en didactisch.

Planetenwandeling in St. Luc
Aan de sterrenwacht in St. Luc start de befaamde planetenweg, een wandeling waarlangs de planeten op schaal zijn uitgezet. Een "hemelse" ervaring!

Oekkie
Van 13 tot 22 juni komt Oekkie naar Zinal en staat alles in het teken van onze kleinste gasten. Bovendien logeren kinderen tot en met 6 jaar gratis.

Gezinshuttentocht
Beleef een unieke ervaring met het hele gezin tijdens de huttentocht. Samen met je kinderen trek je voor enkele dagen de bergen in en overnacht je in berghutten. Meer informatie vind je op de pagina van de gezinshuttentochten.

Leuke kindershows

Onze kindershows vergeet je nooit meer. Een knotsgekke clown, goochelaar of muzikaal duo,... trakteren jong en oud op memorabele momenten waar je nog lang van nageniet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x