Niets is zo leuk als samen met je gezin genieten van een heerlijke vakantie met alles erop en eraan.

In een Intersoc-hotel word je verwend door gepassioneerde medewerkers, die je met hart en ziel verwelkomen. Tijdens de Intersoc-family periodes staat alles in het teken van jouw gezin. Met veel aandacht voor kinderen vanaf 3 maanden, zodat ook jij volop kan genieten.

Kinderclubs

Ukkieclub - van 3 maanden tot en met 2 jaar
Gemotiveerde Nederlandstalige moni’s zorgen voor een hartelijke opvang en houden rekening met jouw wensen. Hopla speelt er een centrale rol. De allerkleinsten spelen in een kleurrijke wereld die een vriendelijke sfeer uitstraalt. Extra’s: gratis gebruik van bedjes, badjes, stoeltjes, flessenverwarmers en verzorgings-kussens. Verhuur van buggy’s tegen een schappelijke prijs.

Pukkieclub - van 3 tot en met 4 jaar 
De hele dag worden ze met veel liefde door Nederlandstalige Intersoc-monitoren opgevangen in de club. Sommigen zullen blij zijn om een kort middagdutje te doen, anderen beginnen meteen te spelen, wandelen en knutselen.

Miniclub - van 5 tot en met 6 jaar
Zoveel mogelijk buiten ravotten, uiteraard goed beschermd tegen de zonnestralen, daar gaan ze voor. Maar ook als het weer tegenzit, vervelen ze zich geen seconde. Altijd in het gezelschap van een moni.

Maxiclub - van 7 tot en met 10 jaar & Teenyclub - van 11 tot en met 14 jaar
De maxi’s en de teeny’s vind je altijd met hun vaste vriendengroepjes terug voor verschillende sport- en spelmomenten. Ook ’s avonds hebben de moni’s voor hen nog heel wat in petto.

Adoclub - van 15 tot en met 17 jaar
De ‘place to be’ voor jongeren die al eigen benen staan. Overdag zijn ze samen op stap. ‘s Avonds volgt altijd een onderonsje of een fuif. Moet kunnen in hun Intersoc-vakantie.

Maar er is nog meer!

Schoentjesdienst: exclusief bij Intersoc
Met een blos op de wangen na een dag vol gezonde berglucht slapen de kinderen als een roos. En terwijl jij van een heerlijke avond geniet, luisteren onze monitoren aan elke kamerdeur waar een schoentje voor staat. Mama of papa nodig? Je krijgt meteen een seintje. Maar voor de rest: ssssssttt...!

Op maat van jonge ouders
In elk hotel beschik je over gratis verzorgingsmateriaal (flessenverwarmer, verzorgingskussen, tafelzitje, ...), kinderbedjes, een babybad en kinderstoelen. Op elke verdieping vind je pampercontainers en 24 uur op 24 kan je terecht in een verzorgingsruimte met microgolf en koelkast. Buggy of draagzak nodig? Ze zijn voor een prikje te huur in elk hotel.

Maaltijden
Tijdens de Intersoc-family periodes vergeten we natuurlijk ook je kinderen niet. Er is altijd een lekker kindermenu en iedere maaltijd staat er voor hen veel gezond lekkers klaar. Voor de allerkleinsten zijn er kant en klare potjes babyvoeding. Een flesje of maaltijd opwarmen kan natuurlijk ook altijd. Kinderen eten samen met de ouders. Maar als je er een hele dag op uit wilt trekken, vangen we ze graag op.

Gezinsactiviteiten

In de voetsporen van Heidi
Familiewandeling van ongeveer twee uur in de voetsporen van de beroemdste Zwitserse ooit. Door de schitterende natuur langs panoramische uitzichten wandel je met je gezin naar Grevasalvas waar de televisiereeks Heidi werd opgenomen.

Blotevoetenpad Celerina
Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op blote voeten in de vrije natuur rond te lopen? Kom dan het blotevoetenpad ontdekken en ervaar het gevoel van vrijheid.

Sprookjespad Val Bever
Een leuke wandeling op maat van de jongsten onder ons. Het sprookjespad (Märchenweg of Maerliweg) van Bever  (1 710 m) naar Spinas (1 815 m) is aangelegd aan de linkerkant van het dal. 

Gezinshuttentocht
Beleef een unieke ervaring met het hele gezin tijdens de huttentocht. Samen met je kinderen trek je voor enkele dagen de bergen in en overnacht je in berghutten. Meer informatie op onze pagina over de gezinshuttentochten.

Leuke kindershows

Onze kindershows vergeet je nooit meer. Een knotsgekke clown, goochelaar of muzikaal duo,... trakteren jong en oud op memorabele momenten waar je nog lang van nageniet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x