Oekkie-vakanties voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar

Je kids zijn altijd vips bij Intersoc. Maar tijdens een Oekkie-verwenvakantie doen we daar nog een schepje bovenop. Dan leggen we het jonge volkje extra in de watten op een prinsheerlijke bestemming.

 

Van Hotel tot kinderparadijs

Voor prinsjes en prinsesjes van 0 tot 6 jaar rollen we tijdens de Oekkie-weken de rode loper uit. Kinderen tot en met 6 jaar logeren dan volledig gratis en genieten van vorstelijke traktaties om vingers en duimen bij af te likken. Tijdens deze periodes buiten de schoolvakanties geniet je als gezin van alle voordelen van een Intersoc-family-vakantie. Begin al maar te dromen…

De troeven van een Oekkie-vakantie

  • Je kinderen kunnen zich elke dag uitleven in de opvang, onder leiding van goed opgeleide Nederlandstalige monitoren.
  • Ook ’s avonds is er animatie voorzien, zodat jij rustig kan tafelen.
  • Je kroost geniet van allerlei extra’s: leuke animatiefilmpjes, af en toe een gezonde kinderapero, ‘Oekkie-drankjes’ in de kinderbar, lekkere vieruurtjes, ... Het wordt een echte feestvakantie!
  • Jong en oud genieten van de onvergetelijke kindershow met Nellie & Cesar.
  • Er is altijd medische begeleiding aanwezig in het hotel. Zo hoef je met een ziek kind niet ver te lopen en word je snel geholpen.
  • NIEUW: Deze zomer is er ook elke dag een verpleegkundige aanwezig ter ondersteuning van de kinderclubs.

Schoentjesdienst

Na een dagje vol gezonde berglucht slapen je kinderen als een roos. Ondertussen kan jij van een ontspannende avond genieten. Want onze monitoren luisteren aan elke kamerdeur waar een schoentje voor staat. Mama of papa nodig? Je krijgt meteen een seintje. Maar voor de rest: ssssssttt...!

Op maat van jonge ouders

In elk hotel beschik je over gratis verzorgingsmateriaal (flessenverwarmer, verzorgingskussen en babybad), kinderbedjes en kinderstoelen. De verzorgingsruimte met microgolf en koelkast is 24 uur op 24 open. En op elke verdieping staan pampercontainers.

Buggy of draagzak nodig? Die kan je in elk hotel voor een prikje huren.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x