Vakanties voor gezinnen

De lach van je kinderen maakt niet alleen jou gelukkig, maar ook ons. Daarom zorgen we ervoor dat ze de tijd van hun leven hebben in onze kinder-en jeugdclubs tijden de familievakantie, terwijl jij geniet van alle gekende Intersoc-voordelen.

Intersoc-family

Je kan je kinderen met een gerust hart toevertrouwen aan onze enthousiaste moni’s. Ze organiseren aangepaste spel- en sportprogramma’s voor kinderen van alle leeftijden, van peuter tot puber. Ook baby’s zijn bij ons in veilige en warme handen. Want of je nu 0 of 99 bent, bij Intersoc beleef je een onvergetelijke vakantie.

Van hotel tot kinderparadijs

Tijdens de Intersoc-family-vakanties staat het jonge volkje centraal. Je kinderen worden compleet verwend. We besteden extra aandacht aan de menu’s, serveren gevarieerde maaltijden en een vrolijk kinderbuffet met lekkere, gezonde voeding. Overdag nemen onze moni’s je kroost mee voor een dag vol sport, ontspanning en avontuur.

Thuis in de kinderclubs

  • Kinderen van 3 maanden t.e.m. 2 jaar worden met open armen ontvangen en gepamperd in de Ukkieclub.
  • Kleuters van 3 tot 4 jaar kunnen een dutje doen en amuseren zich met leeftijdsgenootjes in de Pukkieclub.
  • Vanaf 5 jaar mogen je kinderen naar de miniclub, overdag lekker ravotten en ‘s avonds spelen ze met leeftijdsgenootjes. 
  • Maxi’s (van 7 tot 10 jaar) en Teeny’s (11 tot en met 14 jaar) vind je natuurlijk buiten in de gezonde berglucht. Ook ‘s avonds valt er voor de oudsten nog heel wat te beleven.
  • De Adoclub, 15 tot 17 jaar is de “place-to-be” voor jongeren die al op eigen benen staan. Overdag samen op stap en ‘s avonds onder vrienden plannen maken voor de volgende dag.

Kinderen stelen de show

Onze kindershows vergeet je nooit meer. Een knotsgekke clown, goochelaar of muzikaal duo,... trakteren jong en oud op memorabele momenten waar je nog lang van nageniet. In Anzère worden er geen kindershows georganiseerd.

Schoentjesdienst

Na een dagje vol gezonde berglucht slapen je kinderen als een roos. Ondertussen kan jij van een ontspannende avond genieten. Want onze monitoren luisteren aan elke kamerdeur waar een schoentje voor staat. Mama of papa nodig? Je krijgt meteen een seintje. Maar voor de rest: ssssssttt...!

Op maat van jonge ouders

In elk hotel beschik je over een verzorgingskussen, kinderbedjes, een babybad en kinderstoelen. De verzorgingsruimte met microgolf en koelkast is 24 uur op 24 open. Op elke verdieping staan pampercontainers.

Buggy of draagzak nodig? Die kan je in elk hotel voor een prikje huren.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x