Niets is zo leuk als samen met je gezin genieten van een heerlijke vakantie met alles erop en eraan.

In een Intersoc-hotel word je verwend door gepassioneerde medewerkers, die je met hart en ziel verwelkomen. Tijdens de Intersoc-family periodes staat alles in het teken van jouw gezin. Met veel aandacht voor kinderen vanaf 3 maanden, zodat ook jij volop kan genieten.

  Kinderclubs

  Ukkieclub - van 3 maanden tot en met 2 jaar
  Gemotiveerde Nederlandstalige moni’s zorgen voor een hartelijke opvang en houden rekening met jouw wensen. Hopla speelt er een centrale rol. De allerkleinsten spelen in een kleurrijke wereld die een vriendelijke sfeer uitstraalt. Extra’s: gratis gebruik van bedjes, badjes, stoeltjes, flessenverwarmers en verzorgings-kussens. Verhuur van buggy’s tegen een schappelijke prijs.

  Pukkieclub - van 3 tot en met 4 jaar 
  De hele dag worden ze met veel liefde door Nederlandstalige Intersoc-monitoren opgevangen in de club. Sommigen zullen blij zijn om een kort middagdutje te doen, anderen beginnen meteen te spelen, wandelen en knutselen.

  Miniclub - van 5 tot en met 6 jaar
  Zoveel mogelijk buiten ravotten, uiteraard goed beschermd tegen de zonnestralen, daar gaan ze voor. Maar ook als het weer tegenzit, vervelen ze zich geen seconde. Altijd in het gezelschap van een moni.

  Maxiclub - van 7 tot en met 10 jaar & Teenyclub - van 11 tot en met 14 jaar
  De maxi’s en de teeny’s vind je altijd met hun vaste vriendengroepjes terug voor verschillende sport- en spelmomenten. Ook ’s avonds hebben de moni’s voor hen nog heel wat in petto.

  Adoclub - van 15 tot en met 17 jaar
  De ‘place to be’ voor jongeren die al eigen benen staan. Overdag zijn ze samen op stap. ‘s Avonds volgt altijd een onderonsje of een fuif. Moet kunnen in hun Intersoc-vakantie.

  Extra voor de allerkleinsten

  • Kant-en-klare babymaaltijden en aantrekkelijke kinderbuffetten
  • Gratis kinderbedje, -badje, -stoel en pampercontainers
  • Buggy of draagzak te huur

  Gezinsactiviteiten

  Het kindvriendelijke dorp van Harrachov
  Het dorp van Harrachov heeft enorm veel activiteiten om jou en je kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Zo vind je er o.a. een rodelbaan, een openluchtzwembad, trampolines, vele speelpleintjes en een avonturenpark met een touwenparcours.

  Boomtoppenpad
  Droom je ervan om te wandelen tussen de toppen van de bomen? Dat is mogelijk op het boomtoppenpad in het nationaal park van Krkonoše. Op 45 meter hoogte geniet je er van een schitterend uitzicht. Te voet of met de glijbaan naar beneden? Aan jou de keuze.

  Kanoën in Malá Skála
  Je kanotocht start in het mooie dorpje Malá Skála over de rivier Jizera tussen de loofbomen en eindigt in Dolánky.

  Sprookjeswandeling in Jičín
  Jičín is een stad van sprookjes. Aan de hand van een spelformulier ga je op zoek naar sprookjesfiguren en zo leer je deze prachtige stad ook beter kennen.

  Maar er is nog meer!

  Schoentjesdienst: exclusief bij Intersoc
  Met een blos op de wangen na een dag vol gezonde berglucht slapen de kinderen als een roos. En terwijl jij van een heerlijke avond geniet, luisteren onze monitoren aan elke kamerdeur waar een schoentje voor staat. Mama of papa nodig? Je krijgt meteen een seintje. Maar voor de rest: ssssssttt...!

   

  Maaltijden
  Tijdens de Intersoc-family periodes vergeten we natuurlijk ook je kinderen niet. Er is altijd een lekker kindermenu en iedere maaltijd staat er voor hen veel gezond lekkers klaar. Voor de allerkleinsten zijn er kant en klare potjes babyvoeding. Een flesje of maaltijd opwarmen kan natuurlijk ook altijd. Kinderen eten samen met de ouders. Maar als je er een hele dag op uit wilt trekken, vangen we ze graag op.

  Leuke kindershows

  Onze kindershows vergeet je nooit meer. Een knotsgekke clown, goochelaar of muzikaal duo,... trakteren jong en oud op memorabele momenten waar je nog lang van nageniet.

  Nieuwsbrief

  Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

  x