Vind je ook dat lekker eten en een goed glas wijn bij een verwenvakantie horen? Dan is onze Intersoc-charme-formule echt iets voor jou. In het hotel is het, met enkel volwassenen tijdens deze reis, heerlijk rustig.

Overdag kan je in de omgeving van Anzère de sportieve toer opgaan door één van de vele wandelroutes te ontdekken. Zin in een excursie? Keuze genoeg om er samen op uit te trekken. ’s Avonds kan je heerlijk wegdromen bij live muziek en je benen nog eens strekken op de dansvloer.

Busreis of reis met de eigen wagen

Comfortabele bus met keuze uit de opstapplaatsen zoals vermeld in de prijstabel of je reist met je eigen wagen naar Anzère. 

 

Mogelijke optionele excursies

Sion, stad tussen de wijnvelden
Sion kan je al van ver herkennen door de oprijzende torens van slot Tourbillon en de burcht Valeria. Naast een stadswandeling maken we nog een boottocht over het meer van Saint-Leonard, het grootste ondergrondse en bevaarbare meer van Europa.

Martigny, stad met een Romeins verleden
Bezoek aan het stadje Martigny, bekend omwille van de uitstekende gastronomie en een tweeduizend jaar oude geschiedenis. In
de namiddag ontdekken we de Barrage d’Emosson, een stuwdam met een schitterend uitzicht. Met de indrukwekkende VerticAlp, een bergtreintje, bereiken we het prachtige stuwmeer.

Crans Montana, een grandioos panorama
Dit beroemde wintersportstation op 1500 m hoogte, biedt een fantastisch zicht op de rij bergtoppen van de Matterhorn tot aan de Mont Blanc. Dit moderne vakantieoord beschikt over vijf idyllische zwemmeren, sterk geurende bergbossen en een uitgebreid wandelpadennet. Je kan hier ook gemakkelijk een halve dag shoppen. Ideaal voor een halve dagexcursie.

Montreux en Vevey aan het meer van Genève
Tijdens deze dagexcursie verkennen we eerst Montreux. Deze stad ligt aan het meer van Genève en wordt omringd met de door sneeuw bedekte Alpen. Montreux beschikt over een prachtige wandelpromenade die doorloopt tot aan Vevey. Hier bezoeken we het gloednieuwe museum over Charlie Chalpin: Chaplin’s World. In het museum treed je in de voetstappen van de bekende artiest en maak je een reis door de magische wereld van de film.

 

Busreizigers: betalen enkel inkomgelden en eventueel middagmaal.
Autoreizigers: betalen het busvervoer, inkomgelden en eventueel middagmaal.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x