Inbegrepen excursies

 

Halve dagexcursie Lago d’Orta
Vanuit Orta San Giulio neem je de boot naar Isola San Giulio. Hier staat een Romaanse basiliek met mooie fresco’s en een zwarte marmeren preekstoel. Vanuit Orta kun je ook een wandeling maken naar de 396 m hoge Sacro Monte. De 376 levensgrote terracotta beelden, tonen het leven van Franciscus van Assisi.

Dagexcursie Borromeïsche Eilanden

Met de boot varen we naar drie van de idyllische eilanden van het schitterende Lago Maggiore: Isola Madre met een prachtige, Engelse tuin, het pittoreske Isola Pescatori en het grotere Isola Bella met een schitterend kasteel in de barokstijl, Palazzo Borromeo, en indrukwekkende Italiaanse tuinen.

Degustatie in Oira Crevoladossola

In dit kleine gehuchtje ontdekken we de typische architectuur, de wijnkelder van de famillie Garonne en de oude zuivelfabriek. We genieten er van een degustatie van lokale producten in combinatie met de heerlijke wijnen van de familie Garonne.

Halve dagexcursie Santa Caterina del Sasso

We varen naar het Italiaanse bedevaartsoord San Caterina in Reno, aan de overkant van het meer. Het sfeervolle, middeleeuwse hermitage ligt tussen de rotsen langs de oever. Met een gids bezoeken we het klooster en de kerk.

NIEUW: Halve dagexcursie Rocca di Angera

Rocca di Angera is een prachtig bewaarde middeleeuwse vestiging op een hoge rots aan het Lago Maggiore. In de burcht vind je ook een museum met een grote collectie antieke poppen.

Extra dagexcursie Milaan voor vliegtuigreizigers

Kunst, architectuur, opera en mode. Dit alles in één dag tijdens de excursie naar Milaan. In de voormiddag bezichtigen we onder meer het kasteel van Sforzesco uit de 14de eeuw, de bekende Dom van Milaan, de galerij van Vittorio Emanuele en de opera langs de buitenkant. Na de vrije lunch heb je nog vrije tijd om te flaneren door de prachtige straten van Milaan.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x