Niets is zo leuk als samen met je gezin genieten van een heerlijke skivakantie met alles erop en eraan. In een Intersoc-hotel word je verwend door gepassioneerde
medewerkers, die je met hart en ziel verwelkomen.

 

Tijdens de Intersoc-family-periodes staat alles in het teken van jouw gezin. Met veel aandacht voor kinderen vanaf 3 maanden, zodat ook jij volop kan genieten. Je kan je kinderen met een gerust hart toevertrouwen aan onze enthousiaste moni’s. Ze organiseren aangepaste spel- en sportprogramma’s voor kinderen van alle leeftijden, van peuter tot puber. Ook baby’s zijn bij ons in veilige en warme handen.

Skilessen

  • 3 - 4 jaar: 6 x 2 uur per dag lessen met Nederlandstalige Intersoc-skimonitoren + halve dag kinderopvang in de kinderclub
  • 5 - 14 jaar: 6 x 4 uur per dag lessen met Nederlandstalige Intersoc-skimonitoren
  • Vanaf 15 jaar: 6 x 2,5 uur per dag lessen met de Zwitserse skischool

Kinderclubs

Leeftijdsgebonden clubs met Nederlandstalige Intersoc-monitoren. Vanaf 3 maanden tot en met 6 jaar buiten de schoolvakanties en tot en met 14 jaar tijdens de schoolvakanties.

Materiaal voor de allerkleinsten

In elk hotel beschik je over een verzorgingskussen, kinderbedjes, een babybad en kinderstoelen. De verzorgingsruimte met microgolf en koelkast is 24 uur op 24 open. En op elke verdieping staan pampercontainers.

Buggy of draagzak nodig? Die kan je in elk hotel voor een prikje huren.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x