Intersoc kiest er voor om eigen skimonitoren  op te leiden. Zo zijn we er zeker van dat we onze vakantiegasten de best mogelijk ski-ervaring kunnen bieden. Jaarlijks staan er twee soorten skiopleidingen op de agenda: een basisopleiding voor nieuwe monitoren en moduledagen voor doorwinterde moni's.

 

Basisopleiding

 

Wie voor het eerst wil meegaan als ski- of sneeuwmonitor moet verplicht de tweedaagse basisopleiding volgen.

 

De volgende opleiding gaat door op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 in Aspen in Wilrijk. Inschrijven kan vanaf eind juni 2019.

 

Ontdek hier alles over de basisopleiding.

 

Een skimonitor neemt een selfie met haar groepje skiërs

Een skimonitor neemt een selfie met haar groepje skiërs

 

Moduledagen

 

Vrijwilligers die al eerder meegewerkt hebben als ski- of sneeuwmonitor moeten om de twee jaar minstens één vervolgopleiding volgen: een moduledag. 

 

De volgende moduledagen gaan door op zondag 29 september en zaterdag 12 oktober 2019 in Aspen in Wilrijk. Inschrijven kan vanaf eind juni 2019.

 

Ontdek hier alles over de moduledagen.

 

Een skimonitor en zijn leerlingen lachen naar de fotograaf

Een skimonitor en zijn leerlingen lachen naar de fotograaf

 

Hoe kan ik me inschrijven?

 

Inschrijven doe je via je profiel. Heb je nog geen profiel? Registreer je dan eerst als nieuwe vrijwilliger. 

 

Partners

 

Voor onze skiopleidingen werken we samen met BFSI (Belgian Federation of Snowsport Instructors). Haar kerntaak is het opleiden van goede skiërs tot vakbekwame skileraars.

 

logo.png

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x