Op 16 november 2019  organiseren we een monihappening Brugge. Een monihappening biedt zowel inspiratie aan nieuwe animatoren als ervaren Intersoccers. Je krijgt er tips en tricks voor geslaagde activiteiten met de kids en je komt er in contact met coördinatoren die jou misschien wel een plaatsje in hun team willen geven.

 

De happening zal doorgaan in het Sint-Jozefinstituut, Zilverstraat 26, 8000 Brugge.

 

Meer informatie over het programma en de inschrijvingsprocedure volgt in het najaar. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Monihappening verplicht voor nieuwe animatoren

 

Sinds dit jaar moeten nieuwe monitoren verplicht deelnemen aan een van onze monihappenings. Ben je jonger dan achttien jaar en/of heb je minder dan twee periodes meegewerkt in een animatiefunctie bij Intersoc? Dan is je deelname aan de monihappening noodzakelijk indien je in de toekomst (nog) wil meewerken in een animatieteam.

 

Maar ook onze huidige monitoren willen we aanmoedigen om deel te nemen.  We hechten er namelijk veel belang aan om onze vakantiegasten een kwalitatief animatieprogramma aan te bieden en daarin spelen al onze animatoren een cruciale rol.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x