Op zaterdag 23 februari 2019 gaat de jaarlijkse monihappening door in Leuven. De monihappening biedt zowel inspiratie aan nieuwe animatoren als ervaren Intersoccers. Je krijgt er tips en tricks voor geslaagde activiteiten met de kids en je komt er in contact met coördinatoren die jou misschien wel een plaatsje in hun team willen geven.

 

Opgelet: de inschrijvingen zijn gesloten. Niet getreurd als je je niet tijdig hebt kunnen inschrijven, want op 16 november 2019 organiseren we nog een vorming in Gent. Meer informatie hierover volgt later.

 

Monihappening verplicht voor nieuwe animatoren

 

Nieuw sinds dit jaar is dat de monihappening verplicht is voor nieuwe monitoren. Ben je jonger dan achttien jaar en/of heb je minder dan twee periodes meegewerkt in een animatiefunctie bij Intersoc? Dan is je deelname aan de monihappening noodzakelijk indien je in de toekomst (nog) wil meewerken in een animatieteam.

 

Maar ook onze huidige monitoren willen we aanmoedigen om deel te nemen.  We hechten er namelijk veel belang aan om onze vakantiegasten een kwalitatief animatieprogramma aan te bieden en daarin spelen al onze animatoren een cruciale rol.

 

Programma

 

In de voormiddag maken we een opsplitsing tussen nieuwe en ervaren Intersoc-monitoren. De nieuwe monitoren komen spelenderwijs alle geheimen van Intersoc te weten. Anciens kunnen hun tips en tricks met elkaar delen. Het is  ook de uitgelezen kans om jullie suggesties en verbeterpunten met ons te delen. Aansluitend is er voor de ervaren Intersoccers ook nog een knotsgek spel met een leuke prijs voor het winnende team.

 

Tijdens de middag zorgen we ervoor dat de grommende magen gestild worden met broodjes. Terwijl kan je op de animatiemarkt info hoppen bij kenners in het vak. Je vindt onder andere standjes over leuke apps om te gebruiken in de club, veiligheid tijdens wandeltochten en spelletjes om dode momenten mee te vullen.

 

In de namiddag kan je een workshop naar keuze volgen. De geziene activiteit in de workshop, kan je ook in de clubs gebruiken. We zullen daarvoor het nodige materiaal in de hotels voorzien.

 

Voor nieuwe monitoren die nog geen ervaring hebben in het jeugdwerk, voorzien we de workshop Hoe steek ik een spel in elkaar? 

 

Nieuwe animatoren   Ervaren animatoren  
9u Onthaal met drankje 9u Onthaal met drankje
9u15 Welkomstwoord 9u15 Welkomstwoord
9u30 Ontdek alle geheimen van Intersoc 9u30 Geef je geheimen prijs en verbeter elkaars Intersocreis
    11u Enveloppenspel
12u Lunch op de markt
13u30 Start workshops
15u30 Einde

 

Inhoud workshops

 

Ballonplooien

Leer hoe je kunstwerkjes kan maken met ballonnen.

 

Wetenschap op zijn best

In deze workshop maak je bibberbeestjes en leer je flessen ombouwen tot vliegende raketten. 

 

Kinderyoga

Gezien het grote succes dat deze workshop vorig jaar had, organiseren we ook dit jaar een workshop kinderyoga onder leiding van een ervaren yoga-instructeur.

 

Babymassage

In deze workshop leer je hoe je kinderen volledig tot rust kan brengen en hoe babymassage bijdraagt aan hun ontwikkeling.

 

Escaperoom

Hopelijk lukt het je om op tijd te ontsnappen! Dat kan alleen maar door een goede samenwerking met je teamgenoten.

 

Grimeren

Leer hoe je kinderen uit je club - of hun ouders - kan omtoveren tot tijgers, prinsessen, vlinders of piraten.

 

Hoe steek ik een spel in elkaar

Spelvorm speciaal ontwikkelt voor nieuwe monitoren waarin verschillende technieken aan bod komen om een fantastisch spel in elkaar te steken.

 

Praktische informatie

 

Adres:

Campus Sociale Wetenschappen Leuven
Parkstraat 45 bus 3600
3000 Leuven

 

Er is geen parkeergelegenheid voorzien.

 

Wie met de trein komt, krijgt van ons treintickets opgestuurd.  De locatie ligt op een kwartier stappen van Leuven station. We voorzien een geanimeerd wandelingetje om het traject samen af te leggen.

 

 

Hoe inschrijven?

 

De inschrijvingen voor de monihappening op 23 februari 2019 zijn gesloten.

 

Zijn er nog vragen?

 

Is niet alles duidelijk? Heb je graag meer informatie? Dan kan je terecht bij Dennis De Groef op dennis.degroef@intersoc.be of 02 246 47 36.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x