Dankzij de nachtwaker slaapt iedereen op beide oren

 

Van ’s ochtends vroeg tot 's avonds laat heerst er bedrijvigheid in onze hotels: van 6 uur 's ochtends wanneer de ontbijt-en keukenhulp het ontbijt klaar zet tot 1 uur 's nachts wanneer de barmedewerkers de laatste glazen afwassen. Na een actieve dag verlangen zowel de vakantiegangers als het personeel naar hun bed. Nadat iedereen is gaan slapen, is er nog één iemand paraat: de nachtwaker. Hij of zij staat in voor de veiligheid en de rust in het hotel, zodat alle anderen van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten.

 

Als nachtwaker sluit je het hotel af en ga je rond om de veiligheid te garanderen. Je zorgt ervoor dat ieders nachtrust wordt gerespecteerd. Je hebt telefoonpermanentie zodat onze vakantiegasten altijd bij iemand terecht kunnen. Tussen je rondes door kuis je gemeenschappelijke ruimtes. Wanneer de zon opkomt help je nog  met het klaarmaken van het ontbijt en dan is het ook voor jou tijd om naar bed te gaan.

 

nachtwaker persoon 3_0.jpg

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Afsluiten van het hotel

Je kan de hele nacht wakker blijven

Rondgang in het hotel om de veiligheid en de nachtrust te garanderen

Je kan zelfstandig werken

Telefoonpermanentie na sluitingstijd van de receptie

Je hebt niet snel schrik

Kuisen en klaarzetten van gemeenschapsruimten

Je bent plichtsbewust

Helpen bij het klaarmaken van het ontbijt (koffie zetten, brood snijden, ...)

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x