Dankzij jou kunnen je collega's zonder zorgen de voeten onder tafel schuiven
In onze hotels heerst er de hele dag door bedrijvigheid. Onze vrijwilligers en vaste medewerkers zijn voortdurend in de weer om onze vakantiegasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Maar ook onze medewerkers verdienen het om in de watten gelegd te worden. Tijdens de maaltijden, die ze in het personeelsrestaurant nuttigen, kunnen ze zorgeloos hun voeten onder tafel schuiven en genieten van de heerlijke gerechten die onze chef-koks bereiden. Als medewerker in het personeelsrestaurant draag je ertoe bij dat je collega’s niets te kort komen tijdens het ontbijt, de lunch of het diner.
Als medewerker in het personeelsrestaurant zet je de buffetten en waterkannen klaar en vul je ze aan. Nadat je collega’s gedaan hebben met eten, breng je de vuile borden, glazen en bestek naar de afwas, ruim je de buffetten af en zet je het overige eten in de koelkast. Op het einde van je shift kuis je nog de tafels af en dweil je de vloer zodat iedereen tijdens de volgende maaltijd gebruik kan maken van een proper restaurant.
Taken en profiel
Taken |
---|
Buffetten klaarzetten, bijvullen en afruimen |
Waterkannen op tafel zetten en aanvullen |
Vuile borden, glazen en bestek naar de afwas brengen |
Vloer en tafels kuisen |
Profiel
Voor deze functie is er geen specifieke scholing of ervaring vereist.
Je bent bereid om de richtlijnen inzake voedselveiligheid en –hygiëne na te leven. Deze worden je ter plaatse overgemaakt en houden onder andere in dat je een haarnetje en handschoenen moet dragen.