Dankzij jou kunnen je collega's zonder zorgen de voeten onder tafel schuiven

 

In onze hotels heerst er de hele dag door bedrijvigheid. Onze vrijwilligers en vaste medewerkers zijn voortdurend in de weer om onze vakantiegasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Maar ook onze medewerkers verdienen het om in de watten gelegd te worden. Tijdens de maaltijden, die ze in het personeelsrestaurant nuttigen, kunnen ze zorgeloos hun voeten onder tafel schuiven en genieten van de heerlijke gerechten die onze chef-koks bereiden. Als medewerker in het personeelsrestaurant draag je ertoe bij dat je collega’s niets te kort komen tijdens het ontbijt, de lunch of het diner.

 

Als medewerker in het personeelsrestaurant zet je de buffetten en waterkannen klaar en vul je ze aan. Nadat je collega’s gedaan hebben met eten, breng je de vuile borden, glazen en bestek naar de afwas, ruim je de buffetten af en zet je het overige eten in de koelkast. Op het einde van je shift kuis je nog de tafels af en dweil je de vloer zodat iedereen tijdens de volgende maaltijd gebruik kan maken van een proper restaurant.

 

Intersoc-194.jpg

 

Taken en profiel 

 

Taken

Buffetten klaarzetten, bijvullen en afruimen

Waterkannen op tafel zetten en aanvullen
Vuile borden, glazen en bestek naar de afwas brengen
Vloer en tafels kuisen

 

Profiel

 

Voor deze functie is er geen specifieke scholing of ervaring vereist.

 

Je bent bereid om de richtlijnen inzake voedselveiligheid en –hygiëne na te leven. Deze worden je ter plaatse overgemaakt en houden onder andere in dat je een haarnetje en handschoenen moet dragen.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x