Medewerker infoboetiek

 

Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. Bovendien kan naargelang de bestemming de taakinhoud enigszins verschillen. De definitieve functieomschrijving wordt u bezorgd bij aankomst.

Omschrijving

De infoboetiekmedewerker beheert in overleg met de chef-receptie en de animatieverantwoordelijke van het hotel Stahlbad de infoboetiek. Hij ontvangt onze vakantiegasten in zijn shop bestaande uit een kioskgedeelte en een infocentrum. Hij zorgt voor de verkoop en het beheer van kioskproducten. Tevens kent hij de streek en heeft notie van internetgebruik om de vakantiegasten rond een breed gamma van toeristische aanbiedingen te informeren. De infoboetiek medewerker heeft oog voor een vriendelijk contact met de vakantiegasten, een correcte dienstverlening en een correct beheer van de hem toevertrouwde werkmiddelen.

Deze functie wordt op vrijwillige basis uitgeoefend.

 

Profiel

  • Je help graag mensen verder tijdens hun vakantie
  • Ja kan snel informatie verzamelen en vertalen naar anderen toe
  • Je bent een goed verkoper
  • Het internet is voor jou een meer dan vertrouwd gegeven

 

Werktijd

38u/week dwz gemiddeld 6,20u/dag

Op de wisseldag* wordt aan al het toekomend technisch personeel gevraagd om in de namiddag 1u à 1u30 mee te helpen bedden opmaken.
Indien je met de nachtbus of -trein reist, begin je bij de dag van aankomst in je eigen dienst te werken in de loop van de namiddag/vooravond - bij de dag van vertrek werk je tem de middagdienst.

Per 6 gewerkte dagen krijg je 1 dag volledig vrij.
Uw chef streeft ernaar om  de avond voor of de ochtend na uw verlofdag ook vrij te geven.

Dagindeling : variabel uurrooster
ofwel werkt men
- Voormiddag en avond
- Namiddag
- Drukke momenten dwz bv. 8-10u, 12-14u, 17-19u, 20-21u

* wisseldag = de dag waarop 's morgens alle vakantiegasten van de voorbije periode huiswaarts keren en in de namiddag alle nieuwe vakantiegasten voor de volgende periode toekomen, is meestal ook de dag waarop het personeel 's morgens met de nachtbus (of -trein) toekomt.

 

Werkkledij

 

Gelieve de volgende werkkledij zelf mee te brengen:

 

Heren Dames

Effen wit hemd met korte of lange mouwen (geen T-shirts)

Effen witte blouse met korte of lange mouwen (geen T-shirts)

Donkergrijze of zwarte lange stadsbroek (geen jeans)

Donkergrijze of zwarte rok of stadsbroek (geen jeans, rok max. 10 cm boven de knie)

Zwarte gesloten schoenen (geen sportschoenen)

Zwarte gesloten schoenen (geen sportschoenen)

 

Wie in orde is met de werkkledij ontvangt een vergoeding van €1,74/ gewerkte dag.

 

De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de wasserij van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken. Gelieve een kenteken in je kledij aan te brengen.

 

Persoonlijke kledij mag 1 keer per periode afgegeven worden indien je minimaal 2 opeenvolgende periodes blijft. De laatste periode van je werkvakantie kan je je persoonlijke kledij niet meer afgeven.

 

Deze functie is enkel mogelijk in hotel Stahlbad te St. Moritz.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x