Dankzij de vrijwilliger was en strijk loopt ons personeel er stralend bij

 

Het is ons doel om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dat doen we door gemotiveerde vrijwilligers en contractuele medewerkers in te schakelen. Maar ook de uitstraling van onze hotels en medewerkers speelt een belangrijke rol in de vakantiebeleving van onze gasten. Zeg nu zelf, een restaurantmedewerker met een vlek op z’n hemd, dat is toch geen gezicht? Dankzij de vrijwilliger was en strijk lopen onze medewerkers dagelijks in nette kleren rond en dat is voor iedereen een aangename zaak.

 

Als vrijwilliger in de wasserij was en strijk je de werk- en persoonlijke kledij van je collega’s. Indien er een kledingstuk kapot is, voer je kleine verstelwerken uit. Je wast ook textiel zoals schorten en handdoeken uit de keuken, de wellness en het restaurant. Daarnaast kan je gevraagd worden om te helpen met het dekken van babybedjes, het uitdelen van handdoeken aan de vakantiegasten en afhankelijk van de bestemming, het wassen van de gastenhanddoeken.

 

Was & strijk 3.jpg

 

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Wassen en strijken van kledij van medewerkers

Je bent in staat om enkele uren rechtstaand te werken

Wassen en strijken van textiel uit de wellness, de keuken en het restaurant

Je wast en strijk graag

Verstelwerk

Je hecht belang aan orde en netheid
Schoonmaken van de wasserij

Je kan je werk zelfstandig organiseren

Af en toe opmaken van babybedjes en verzamelen van verloren voorwerpen

Je werkt nauwkeurig

Afhankelijk van de bestemming, wassen van gastenhanddoeken  

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x