Voor sterke mannen voor wie geen pot of pan te vuil is

 

De keuken is het hart van onze hotels. De hele dag door heerst er bedrijvigheid. Al van ’s ochtends vroeg zijn er medewerkers in de weer om de vakantiegasten en het personeel een lekker ontbijt voor te schotelen. Als plongeur ben je de laatste - maar zeker niet de minste - schakel in het keukengebeuren. Nadat de keukenploeg klaar is met het bereiden van lekkere maaltijden helpt de plongeur met schoonmaken van de keuken en het materiaal.

 

Als plongeur heb je een fysiek zware taak. Je wast manueel zware buffetschotels, braadsledes en soeppotten af. Kortom, materiaal dat te groot is om door een automatische vaatwasser te gaan. Maar ook kleiner materiaal zoals pollepels en schalen gaan door de handen van de plongeur. Tussendoor kunnen er ook andere taken op de planning staan zoals het uitkuisen van lades. Nadat de vaat gedaan is, dweilt de plongeur de vloeren achter de buffetten en de keukenvloer.

 

Plonge grote foto.png

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Manueel afwassen van buffetschotels, braadsledes e.d.

Je bent in staat om enkele uren rechtstaand te werken

Afwassen van keukenmateriaal zoals pollepels en schalen

Je kan zware potten heffen

Onderhoud van de keuken: dweilen van vloeren, uitkuisen van lades, …

Je kan tegen het werken in een lawaaierige omgeving

Buitenzetten van het vuilnis

Je volgt nauwgezet de instructies van de verantwoordelijke op

 

Je volgt de hygiënerichtlijnen op*

 

*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover, zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x