Dankzij een lekker ontbijt is een ochtendhumeur zo vergeten

 

De keuken is het hart van onze hotels. De hele dag door heerst er bedrijvigheid. Als ontbijt- en keukenhulp ben je ’s ochtends vroeg al  in de weer om onze vakantiegasten en personeel een lekker en uitgebreid ontbijt voor te schotelen. Zo snijdt je charcuterie, leg je etenswaren op schotels, zet je het buffet klaar en vul je het tijdens het ontbijt aan.

 

DSC_9428-min.jpg

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Vullen en leegmaken van suiker-, confituur-, boterpotjes en thermossen

Er wordt geen ervaring vereist

Charcuterie snijden

Je volgt nauwgezet de instructies van de verantwoordelijke op

Etenswaren zoals kaas en speculaas op schotels leggen

Je volgt de hygiënerichtlijnen op*

Ontbijtbuffet klaarzetten, aanvullen en afruimen

 

Overdag helpen met allround keukentaken  
's Middags en/of 's avonds aanvullen van buffetten en helpen met de uitschep  
Schoonmaken van de werkplek  

 

*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x