Patatjes, patatjes, in stukjes of in plakjes? Jij zorgt ervoor

 

Onze vakanties staan bekend om hun lekkere eten. In elk hotel kookt een Belgische kok met veel liefde en aandacht voor gezonde voeding. Een uitgebreid aanbod aan verse groentes kan dus niet ontbreken en dat weten onze vakantiegasten te appreciëren.

 

Als groentekuiser werk je in de keuken onder aansturing van de chef-kok. Je helpt hoofdzakelijk bij het snijden van verse groentes en fruit voor de maaltijden in zowel het gasten- als het personeelsrestaurant. Haal je beste snijtechniek al maar boven want soms moeten er meer dan vijfhonderd monden gevoed worden. Maar die zijn je dan wel dankbaar, want hoe meer groentjes ze eten, hoe meer recht ze hebben op een dessertje.

 

_DSC9474-min.JPG

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Machinaal of manueel reinigen en snijden van verse groenten en fruit

Er wordt geen ervaring vereist

Helpen met allround keukentaken

Je volgt nauwgezet de instructies van de verantwoordelijke op

Aanvullen van buffetten  

Je volgt de hygiënerichtlijnen op*

Helpen met uitscheppen aan de buffetten tijdens het middag- of avondeten   

 

Schoonmaken van de werkplek  

 

*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x