Mede dankzij jou krijgen onze vakantiegasten heerlijke maaltijden voorgeschoteld

 

De keuken is het hart van onze hotels. De hele dag door heerst er bedrijvigheid. Al van ’s ochtends vroeg zijn er medewerkers in de weer om de vakantiegasten en het personeel een uitgebreid ontbijt voor te schotelen. Als allround keukenhulp speel je een belangrijke rol bij het bereiden van lekkere maaltijden.

 

Als allround keukenhulp ondersteun je de chef-kok bij het bereiden van warme en koude gerechten en desserten. Wanneer je je collega-vrijwilligers en onze vakantiegasten van het eten ziet genieten, kan je met trots zeggen dat je goed werk geleverd hebt.

 

Een vrijwilligster in de keuken van ons hotel in St. Moritz, Zwitserland helpt met het garneren van schotels met zalm.

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten: groenten kuisen, croque monsieurs maken, voedingswaren uit verpakkingen halen, …

Er wordt geen ervaring vereist

Helpen bij het afwerken van desserts: cake snijden, chocomousse spuiten, taart op schotels leggen, …

Je volgt de hygiënerichtlijnen op*

Buffetten klaarzetten, aanvullen en afruimen

Je volgt nauwgezet de instructies van de verantwoordelijke op
Achter het buffet staan (afhankelijk van het hotel)  
Schoonmaken van de werkplek  

 

*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo mag je geen juwelen dragen en moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x