Dankzij onze afwassers eten onze vakantiegasten uit schitterende borden

 

De keuken is het hart van onze hotels. De hele dag door heerst er bedrijvigheid. Al van ’s ochtends vroeg zijn er vrijwilligers in de weer om de vakantiegasten en het personeel lekker eten voor te schotelen. Als afwasser begint je taak als de eerste borden leeg zijn.

 

Als afwasser werk je in een klein team in jullie eigen hoekje in de keuken. Je zet glazen, borden, tassen en bestek op de band van de vaatwasmachine. Wanneer de vaat er weer kraaknet uitkomt, sorteer je alles en berg je het op. Op het einde van je shift help je nog met je werkplek schoon te maken en daarna kan je genieten van je welverdiende vrije tijd.

 

_DSC1658 bewerkt-min.jpg

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Machinaal afwassen van glazen, tassen, borden en bestek

Je bent in staat om enkele uren rechtstaand te werken

Opbergen van propere vaat

Je kan op een routinematige snelheid werken

Onderhouden van de afwasmachine

Je kan tegen het werken in een drukke omgeving

Schoonmaken van de werkplek en dweilen van de vloer

Je volgt nauwgezet de instructies van de verantwoordelijke op

Wegbrengen van de afvalbakken

Je volgt de hygiënerichtlijnen op*

 

*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover, zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x