Deze winter kan je opnieuw op werkvakantie naar ons jeugdhotel Le Junior in Valmeinier, Frankrijk. Als vrijwilliger draag je bij aan een onvergetelijke vakantie voor de sneeuwklassen en jeugdgroepen die in het hotel zullen verblijven.

 

Valmeinier is een dorp op 1500 meter hoogte, gelegen in de vallei Mauriënne, ten zuiden van het departement Savoie. Op 1800 meter bevindt zich een skistation met vakantieverblijven aan de voet van skigebied Galibier-Thabor. De twee delen zijn met elkaar verbonden door onder andere een zetellift. In Valmeinier zijn er verschillende winkels, bars en restaurants die allen te voet bereikbaar zijn.

 

Jeugdhotel Le Junior ligt op 1800 meter hoogte en bevindt zich meteen aan de skiliften.

 

Grootste skigebied van de Mauriënne

 

Echte wintersportfanaten kunnen hun hart ophalen in Valmeinier, want het ligt te midden van het grootste skigebied van de Mauriënne: Galibier-Thabor. Het skigebied verbindt de stations van Valloire en Valmeinier en beschikt over 150 km aan pistes verdeeld over 89 pistes van alle niveaus. 70% van het skigebied ligt hoger dan 2000 m. De 30 skiliften brengen je naar waar je moet zijn. Dank zij de 400 sneeuwkanonnen zijn er goede sneeuwcondities van december tot en met april.

 

Valmeinier_UitzichtBergen.JPG

Besneeuwde bergen in Valmeinier, Frankrijk

 

Verblijf in Le Junior

 

Je verblijft in volpension. Zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds heb je de keuze uit rijkelijke buffetten. Bij de maaltijden zijn water en wijn inbegrepen. Overige dranken betaal je aan voordeeltarief met een betaalkaart waar je geld kan opzetten. 

 

Overnachten doe je in personeelskamers voor twee of vier personen met eigen badkamer en toilet. Indien nodig slapen vrijwilligers op gastenkamers met enkel douche en lavabo. Het toilet is op de gang. Het is niet mogelijk om een kamer alleen te krijgen.

 

Er zijn handdoeken en lakens in het hotel aanwezig.

 

DSCF9553.JPG

Hotel Le Junior biedt accommodatie aan sneeuwklassen en jeugdgroepen

 

Stel je kandidaat als vrijwilliger

 

Zin gekregen om Valmeinier te (her)ontdekken? Zie hier welke functies je er allemaal kan uitoefenen. 

 

Vanaf 10 september 2018 kan je je via je profiel kandidaat stellen. Heb je nog geen profiel? Registreer je dan eerst als nieuwe vrijwilliger.  

 

Na je registratie als nieuwe vrijwilliger ontvang je van ons een e-mail met de link naar je profiel. Die sla je best op zodat je altijd toegang tot je profiel hebt. Via je profiel kan je dan je kandidaatstelling voor komende winter toevoegen.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x