Het gezellige Anzère ligt op een zonnig terras hoog boven het Rhônedal in het Zwitsere kanton Wallis.  Het bergdorpje biedt een prachtig uitzicht op het beneden gelegen dal en de Wallisser Alpen. Ons kleinste en charmantste hotel, Hôtel Des Masques, is gelegen aan een verkeersvrij plein in het hart van Anzère. Je kan er tijdens de winter aan de slag als vrijwillige barmedewerker, restaurantmedewerker en plongeur.

 

Zachte, witte winters

 

Dankzij haar bijna mediterraan microklimaat geniet je tijdens je werkvakantie in Anzère van een zachte, witte winter. Ideaal dus om er op je vrije dag op uit te trekken. Je kan je uitleven op de gratis sledepiste in het dorp of je kan de skilatten aanbinden en de 58 km aan pistes vlakbij het hotel verkennen. Wie nood heeft aan totale ontspanning, kan terecht in het wellnesscenter met jacuzzi, binnen- en buitenzwembad op 50 meter van het hotel. Je krijgt er een speciale korting als vrijwilliger bij Intersoc.

 

Een blik op Anzère, Zwitserland van boven af

Een blik op Anzère, Zwitserland van boven af

 

Verblijf in Hôtel Des Masques

 

Als vrijwilliger verblijf je net als onze vakantiegasten in all-informule. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds heb je de keuze uit uitgebreide buffetten. Frisdranken, koffie, thee, pils en wijn zijn in het all-inaanbod inbegrepen. En in de namiddag kan je jezelf verwennen met een ijsje.

 

Slapen doe je in gedeelde personeelskamers met sanitair op de gang of in nabijgelegen studio’s. Wegens de kleinschaligheid van het hotel kan een eenpersoonskamer niet gegarandeerd worden. De kamerverdeling wordt door de hoteldirecteur op basis van leeftijd en functie gemaakt. Bed- en badlinnen zijn aanwezig en hoef je dus niet zelf mee te brengen. 

 

DSC_1046 rb.jpg

Hotel Des Masques bedekt onder een laagje sneeuw

 

Stel je kandidaat als vrijwilliger

 

Zin gekregen om naar Anzère in Zwitserland te trekken? Ontdek welke functies je er allemaal kan uitoefenen. 

 

Vanaf 10 september 2018 kan je je via je profiel kandidaat stellen. Heb je nog geen profiel? Registreer je dan eerst als nieuwe vrijwilliger.  

 

Na je registratie als nieuwe vrijwilliger ontvang je van ons een e-mail met de link naar je profiel. Die sla je best op zodat je altijd toegang tot je profiel hebt. Via je profiel kan je dan vanaf 10 september je kandidaatstelling voor komende winter toevoegen.

 

Hou er bij je kandidaatstelling rekening mee dat het niet mogelijk is om twee mensen in dezelfde functie samen een vrije dag te geven. Daarvoor zijn onze teams in Anzère te klein. Kom je dus met je partner of een vriend(in) en willen jullie samen een vrije dag, schrijf je dan beide voor een andere functie in.

Comments

Permalink

Dag Lucie, je kan je pas vanaf 10 september 2018 kandidaat stellen als vrijwilliger voor komende winter. Je kandidaat stellen doe je via je profiel. Groeten, Jessica

Intersoc ✔

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x