Regelmatig zetten we een functie in de kijker. Zo weet je wat je kan verwachten wanneer je met ons op werkvakantie gaat. Deze keer brengen we de dag door in de ukkieclub, waar onze animatoren voor kindjes van 0 tot 2 jaar zorgen.

 

Intersoc staat bekend om haar familievakanties. Geen wonder, want kinderen zijn bij ons de koning te rijk. Van kindershows tot kinderclubs: tijdens onze familieperiodes staat het plezier van de kinderen centraal. Ook onze jongste vakantiegastjes, die we liefdevol ukkies noemen, kunnen overdag naar de kinderclub. Dankzij de warme zorg van de ukkiemoni's veranderen traantjes in lachjes. Dat maakt niet alleen de kindjes maar ook de ouders blij, want zij kunnen zorgeloos op stap.

 

Kinderanimatoren in de ukkieclub vertellen verhaaltjes, spelen spelletjes en organiseren buitenactiviteiten voor baby’s en kindjes van 0 tot 2 jaar. Ze voeren ook verzorgende taken zoals het verversen van luiers en het geven van papjes uit. In ruil krijgen ze onmetelijk veel liefde van de kinderen en dankbaarheid van de ouders.

 

Ontdek hier meer over de functie van kinderanimator in de ukkieclub.

 

Zin gekregen om als ukkiemoni naar een van onze hotels in Zwitserland te gaan? We hebben nog plaatsjes vrij in de kerstvakantie. Contacteer Dennis De Groef op 02 246 47 36 of via dennis.degroef@intersoc.be

 

IMG_8125.jpg

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x