Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. Bovendien kan naargelang de bestemming de taakinhoud enigszins verschillen. De definitieve functieomschrijving wordt u bezorgd bij aankomst.

Functieomschrijving
Begeleiden (alleen of in een team van 2 begeleiders) van een kleine groep vakantiegasten bij een meerdaagse huttentocht (zijn over het algemeen vrij zware tochten).

Profiel
Vereisten : kunnen kaartlezen, goed orientatievermogen, grondige kennis over veiligheid in de bergen, zeer goede fysieke conditie, reeds deelgenomen hebben aan meerdere huttentochten van Intersoc.
Pluspunten zijn : cursussen en/of stages van een bergsportvereninging, EHBO, natuurgids gevolgd hebben.
Functie uitsluitend voor vrijwilligers.  

Werktijd
Dagindeling :
Het begeleiden van een meerdaagse tocht voor een kleine groep vakantiegasten wil zeggen dat je 24 uur op 24 verantwoordelijk bent voor deze groep

Werkkledij
zelf meebrengen :
Volledige persoonlijke uitrusting voor middelzware tochten : wandel- en regenkledij, bergschoenen, rugzak, hoogtemeter en kompas.

ter plaatse :
Kaartmateriaal, EHBO-tas, klimmateriaal zoals pikhouweel, stijgijzers, klimgordel, touwen, …

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x