Verhaaltjes vertellen, spelletjes verzinnen, ...  jij kan het als geen ander

 

Intersoc staat bekend om haar familievakanties. Geen wonder, want kinderen zijn bij ons de koning te rijk. Van kindershows tot kinderclubs: tijdens onze familieperiodes staat het plezier van de kinderen centraal. Ook onze vakantiegastjes van 3 tot 4 jaar kunnen overdag naar de kinderclub om samen met leeftijdgenootjes te knutselen en te ravotten.

 

Als pukkiemoni organiseer je spelactiviteiten en wandelingetjes voor de kindjes in de club zodat mama en papa zorgeloos op pad kunnen. In ruil krijg je onmetelijk veel liefde van de kinderen en dankbaarheid van de ouders.

 

 

19247949_1551293498277575_5075959794229654614_n.jpg

 

Taken en profiel 

 

Taken* Profiel
Aangepaste binnen- en buitenspelen organiseren en begeleiden Je houdt van kinderen
Kleine wandelingen uitwerken en begeleiden Je hebt bij voorkeur ervaring met jonge kinderen
Kindjes aankleden voor buitenactiviteiten** en naar het toilet helpen Je bent geduldig, zachtaardig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Coördinator helpen met avondanimatie Je kan je inleven in de leefwereld van kinderen van 3 tot 4 jaar
Helpen met schoentjesdienst Je bent communicatief
  Je bent meelevend naar de kinderen en ouders toe
  Je kan in teamverband werken

 

*In de winter volgen de 3-jarigen in de voormiddag en de 4-jarigen in de namiddag skiles. Je kan dus twee keer per dag dezelfde activiteit doen. Hou er wel rekening mee dat de skilessen veel energie van de kindjes vragen. 

**In de winter vergt dit wat tijd aangezien de kindjes tegen het koude weer gekleed moeten worden. In de zomer moeten ze dan weer ingesmeerd worden met zonnecrème.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x