Leuke knutselwerkjes maken of lekker buiten ravotten, als minimoni doe je het allebei

 

Intersoc staat bekend om haar familievakanties. Geen wonder, want kinderen zijn bij ons de koning te rijk. Van kindershows tot kinderclubs: tijdens onze familieperiodes staat het plezier van de kinderen centraal.

 

Ook onze vakantiegastjes van 5 en 6 jaar kunnen overdag naar de kinderclub om samen met leeftijdgenootjes te knutselen en te ravotten. Als minimoni werk je een programma met wandelingen, spel- en knutselactiviteiten uit voor de kinderen in de club. 

 

Een aantal kinderen en hun animatoren maken een wandeling in St. Moritz in Zwitserland

 

Taken en profiel 

 

Taken* Profiel**
Binnen- en buitenspelen organiseren en begeleiden voor kinderen van 5 en 6 jaar Je houdt van kinderen
Kleine wandelingen en eventueel halve dagtochten begeleiden Je hebt bij voorkeur ervaring met jonge kinderen
Kindjes aankleden (schoenen en jas aandoen) en naar het toilet helpen Je bent geduldig, zachtaardig en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Coördinator helpen met avondanimatie zoals quizzen en shows Je kan je inleven in de leefwereld van kinderen van 5 en 6 jaar
Helpen met schoentjesdienst Je bent communicatief
  Je kan in teamverband werken

 

*In de winter verschilt dit takenpakket aangezien de kinderen een hele dag gaan skiën. Als minimoni help je overdag met de algemene club- en skiwerking. 's Avonds geef je  een uurtje club tussen 20 en 21 uur.

**Tijdens het winterseizoen kan je als minderjarige enkel meewerken als ukkie- of pukkiemoni.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x