Dankzij jouw eindeloze energie vervelen deze rakkers zich geen seconde

 

Intersoc staat voor actieve buitenvakanties. Dit vinden we zowel voor onze volwassen als jonge vakantiegasten belangrijk. Wat is er beter om ’s avonds voldaan in slaap te vallen dan een dag boordevol activiteiten met leeftijdsgenoten?

 

Als maximoni organiseer je sport- en spelactiviteiten voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Als klap op de vuurpijl gaan jullie samen op tweedaagse tocht en overnachten jullie op een locatie buiten het hotel.

 

Een groepje kinderen poseert op de top van een berg in St. Moritz, Zwitserland

 

Taken en profiel 

 

Taken* Profiel**
Binnen- en buitenspelen organiseren en begeleiden voor kinderen van 7 tot 10 jaar Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Wandelingen en tweedaagse tocht begeleiden Je bent actief en creatief
Coördinator helpen met avondanimatie zoals quizzen en shows Je kan je inleven in de leefwereld van kinderen van 7 tot 10  jaar
  Je bent communicatief
  Je kan in teamverband werken

 

*In de winter verschilt dit takenpakket aangezien de kinderen een hele dag gaan skiën. Als maximoni help je overdag met de algemene club- en skiwerking. 's Avonds geef je  een uurtje club tussen 20 en 21 uur. 

**Tijdens het winterseizoen kan je als minderjarige enkel meewerken als ukkie- of pukkiemoni.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x