Wandelsport Vlaanderen vzw is een unisportfederatie, erkend en gesubsidieerd door Sport Vlaanderen, die de georganiseerde wandelsport in Vlaanderen beheert en promoot.

Wandelsport Vlaanderen vzw is hét aanspreekpunt voor de wandelsport in Vlaanderen. De federatie groepeert maar liefst 327 aangesloten wandelclubs en ruim 60.000 aangesloten leden. Jaarlijks worden meer dan 1400 wandelactiviteiten georganiseerd, waaraan meer dan 1.500.000 enthousiaste wandelaars deelnemen. Deze wandelingen worden georganiseerd over heel Vlaanderen: van ’t zeetje tot het heuvelachtige Hageland en de Limburgse fruitgaarden. Daarnaast wil de federatie zoveel mogelijk inwoners van Vlaanderen – ongeacht hun fysieke mogelijkheden, leeftijd, geaardheid, afkomst – aanzetten tot wandelen vanuit de overtuiging dat regelmatig wandelen de fysische en mentale gezondheid bevordert.

Neem gerust een kijkje op www.wandelsportvlaanderen.be voor alle info over de activiteiten en het ontstaan van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Onze samenwerking

  • Intersoc en Wandelsport Vlaanderen organiseren jaarlijks succesvolle wandelvakanties
  • Met wandelingen van verschillende niveau’s
Ga naar website

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x