Al sinds 1949 organiseert de vzw Intersoc "gezonde bergluchtvakanties" voor leden van de Christelijke Mutualiteiten (CM). Aanvankelijk enkel voor kinderen en al snel volgen miljoenen Vlaamse en Waalse gezinnen hun voorbeeld. "Met de mutualiteit op reis", is vandaag nog steeds een begrip. De kartonnen dozen zijn ingeruild voor stevige reiskoffers en de vakantieservice kan met gemak de vergelijking doorstaan met die van de meest populaire touroperators.

Intersoc staat voor "echte vakantieliefde", elk jaar opnieuw.

Veelzijdige vakantiebestemmingen

Jaarlijks genieten zo'n 35.000 vakantiegasten in een vijftigtal bestemmingen van een leuke en betaalbare vakantie. Het aanbod van Intersoc evolueert steeds meer naar familievakanties en in de toekomst willen wij dit nog verder uitbouwen. Belangrijk is dat we voeling blijven houden met de trends in de markt, en vooral, met de verlangens van onze vakantiegasten.

Zelfstandig of in partnership

In sommige bestemmingen baten we onze eigen hotels en vakantiedorpen uit. Op andere plaatsen werken we samen met een externe partner en voorzien wij enkel de animatie.

Je thuis voelen op vakantie

Intersoc biedt een brede dienstverlening aan waarop men blindelings kan vertrouwen. Onze vakantiebeleving is er een van puur genot en onthaasting, ver weg van de dagelijkse sleur. Zekerheid bieden is hier een absolute must. Bijvoorbeeld: door correcte informatie over ons aanbod, de vele transportmogelijkheden, een verzorgde verblijfsaccommodatie, onthaal in de eigen taal, de lekkere keuken van bij ons, animatie voor elke leeftijd, bijstand op medisch en spiritueel vlak, ...

In evenwicht met jezelf en de natuur

Wij hechten erg veel belang aan een actief ontspanningsprogramma, respect en bewondering voor de natuur, aandacht voor gezonde voeding, interesse voor cultuur en geschiedenis en sociale contacten.

Kind is koning

Tijdens de Intersoc-family-periodes ligt de focus op families met kinderen. Kindvriendelijkheid, een correcte, aangename service en familiale sfeer dragen wij hoog in ons vaandel. Voor gezinnen met baby's, peuters, kleuters of schoolgaande jeugd hebben wij specifieke formules. Maar ook rustzoekers, senioren, sport- en vriendenclubs vinden bij ons hun gading tijdens de zogenaamde Intersoc-charme-vakanties.

Aan een zorgeloze vakantie moet je voortdurend bijschaven

Voor onze hotelactiviteiten beschikken we over een team van 120 contractuele medewerkers en circa 3.000 vrijwilligers. Elke dag opnieuw zet iedere Intersoc-medewerker zich in om mee de gemoedelijke en hartelijke sfeer te creëren die zo eigen is aan onze vakanties.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x