Wandelsport Vlaanderen en Intersoc organiseren in de winter en de zomer van 2019 samen weer heerlijke wandelvakanties naar Anzère, Harrachov en St. Moritz.

 

Van zaterdag 16 maart tot en met zaterdag 23 maart 2019 kan je mee op wintervakantie met Wandelsport Vlaanderen naar Anzère in Zwitserland voor 844 euro in all-in. De toeslag voor een single kamer bedraagt 119 euro. Meer info vind je terug op de website van Wandelsport Vlaanderen.

 

Van woensdag 28 augustus tot donderdag 5 september 2019 voor 710 euro (all-in) kan je mee op wandelvakantie naar Harrachov in Tsjechië. De toeslag voor een single kamer bedraagt 136 euro. Meer info vind je terug op de website van Wandelsport Vlaanderen.

 

Van woensdag 26 juni tot woensdag 3 juli 2019 kan je voor 794 euro mee op wandelvakantie naar St. Moritz in Zwitserland met Intersoc en Wandelsport Vlaanderen. Voor een single kamer betaal je een toeslag van 119 euro. Deel je met twee andere personen het sanitair? Dan betaal je geen toeslag. Meer info vind je terug op de website van Wandelsport Vlaanderen.
 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x