Zonnedorp – Brussel, 26 oktober 2018

70 jaar dankzij jou! Inderdaad, in 2019 bestaat Intersoc 70 jaar.  Naar aanleiding daarvan komen er o.a. een JOMMEKE-avontuur dat zich afspeelt in Zwitserland, Jommeke-animatie in onze Intersoc-hotels en een prachtig Jommeke dekbed voor onze vakantiegasten. De kick-off van deze samenwerking start al op de Boekenbeurs met een grote Win Wand op de stand van Ballon Media waar Jommeke fans van alle leeftijden een Intersoc-gezinsvakantie of reischeques naar Zwitserland kunnen winnen.

Johan Swinnen, algemeen directeur Intersoc: “Decennia lang al gaan duizenden Vlamingen jaarlijks met Intersoc op vakantie, heel vaak richting Zwitserland. En of het nu om een avontuurlijke wandeling gaat in de zomer of een winterse achtervolging op de skipiste…telkens gaat het om mooie momenten die beleefd worden met familie en vrienden. Als we dus op zoek gingen naar een ambassadeur om onze verjaardag nog wat meer kleur te geven, dan kwamen we al heel snel bij Jommeke uit” .

Het Zwitserland-album zelf verschijnt in juni 2019.  Tekenaar en scenarist Gerd van Loock: “Jommeke en zijn vrienden deinzen er niet voor terug om in alle uithoeken van de wereld ter hulp te snellen. In Zwitserland waren ze vroeger ook al, o.a. in “De Muzikale Bella” en “De Kristallen Grot”. Album 294 zal zich afspelen in Wengen op de flanken van het Jungfraujoch. Over het avontuur zelf ga ik uiteraard nog niets verklappen maar leuk is alvast dat de vele Vlaamse gezinnen die daar op vakantie gaan , heel wat plekken zullen herkennen”.

Jommeke fans moeten echter niet tot juni volgend jaar wachten om te dromen van een eigen avontuurlijke vakantie in Zwitserland. Op de stand van Ballon Media vind je dit jaar niet alleen het traditionele rad van Jommeke maar ook de Jommeke WIN WAND. Elke bezoeker die meedoet maakt kans op een Intersoc-gezinsvakantie naar Zwitserland of een reischeque ter waarde van 250 euro,  in samenwerking met Toerisme Zwitserland en Jungfrau Region. De Boekenbeurs gaat door in Antwerp Expo en loopt van 28 oktober tot en met 4 november en van 8 tot en met 11 november.

 

Wie de makers van Jommeke aan het werk wil zien of een album wil laten signeren kan terecht op de stand van Ballon Media in Hal 2 (Stand 212).

Zondag 4 november, van 14u tot 16u: Gerd van Loock

Zondag 11 november, van 14u30 tot 16u30: Philippe Delzenne

 

En over dromen gesproken. Vanaf 23 november kunnen onze vakantiegasten prachtige dekbedden van JOMMEKE bestellen. Meer info daarover in onze zomerbrochure die beschikbaar is vanaf 22 november. Laat die dromen maar komen….

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x