Een aantal keer per jaar organiseren we infomomenten voor nieuwe vrijwilligers. Daarnaast zijn we ook aanwezig met een infostand op verschillende evenementen.

 

Tijdens infomomenten en aan onze infostand geven we je graag antwoord op vragen als:

 

  • Wie kan meewerken als vrijwilliger?
  • Welke functies kan ik uitoefenen?
  • Naar welke bestemmingen kan ik gaan?
  • Hoe geraak ik ter plaatse?
  • Krijg ik een vergoeding?
  • Hoe verloopt de inschrijvingsprocedure?

 

We hopen je binnenkort te zien op een van onderstaande data!

 

Overzicht infomomenten en evenementen

 

Mechelen

 

25/04/2019: infomoment nieuwe vrijwilligers

 

Op donderdag 25 april 2019 organiseren we een infomoment voor nieuwe vrijwilligers in vergader- en congrescentrum De Lindepoort in Mechelen.

 

Locatie: Begijnenstraat 18, 2800 Mechelen

Uur: 19u - 21u

Inkom: gratis

 

Bereikbaarheid

 

Met het openbaar vervoer: De Lindepoort ligt op twintig minuten wandelen van Mechelen station.  Aan het station kan je ook bus 9 richting Mechelen Sint-Libertuskerk nemen. Stap uit aan halte Schoenmarkt en wandel nog drie minuten.

 

Met de auto: Je kan betalend parkeren in de omliggende straten. Andere opties zijn de ondergrondse betaalparking Grote Markt of de gratis randparking  Zandpoortvest

 

Inschrijven

 

Inschrijven voor onze infomomenten kan via onderstaand formulier. Kan je er niet bij zijn? Dan kan je via het formulier ook aangeven dat je op de hoogte gehouden wil worden van toekomstige infomomenten.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x