Vakantie boeken
Brochure aanvragen
Klantenenquête
Intersoc
Haachtsesteenweg 579
postbus 47 - 1031 Brussel
[t] 070/23 31 19
[e] meer info
[lic.] 7013 - A5654
Christelijke Mutualiteiten

Echte vakantieliefde is...

filmpje intersoc

... met een warm gevoel terugdenken aan je laatste vakantie en alvast dromen van de volgende reis. Maak je keuze uit ons aanbod zomervakanties en het aftellen kan beginnen.

Tijdens onze Intersoc-family-vakanties zijn je kinderen altijd VIP bij Intersoc. Tijdens de Oekkie-periodes in St. Moritz leggen we de allerkleinsten (0-6 jaar) extra in de watten en bovendien verblijven ze gratis. Tijdens onze Intersoc-charme-vakanties logeren er dan weer geen kinderen in onze hotels. Het is er dan heerlijk rustig en het programma staat boordevol activiteiten voor volwassenen.

Ga je voornamelijk met Intersoc mee op vakantie voor het avontuur? Dan zijn onze stapvakanties (Intersoc-active) de ideale formule.

In Zuid-Frankrijk kun je opnieuw genieten van een zonovergoten klimaat, comfortabele accommodatie en de ongeëvenaarde inzet van ons animatieteam in Roquebrune-sur-Argens, Carqueiranne en Carry-le-Rouet. Uiteraard geniet je in onze andere Intersoc-partner-bestemmingen van dezelfde troeven.

Tot slot stellen we je bij Intersoc-anders enkele nieuwigheden voor. Neem zeker en vast ook even de tijd om onze cultuurreizen te ontdekken.

Kortom, ook in 2016 gaan we voor een nog completere vakantie-ervaring voor alle onze vakantiegasten.