Ontdek het zomeraanbod voor volwassenen op de vakantiemarkten van Intersoc.

Wil je meer weten over bepaalde bestemmingen? Of zoek je extra inspiratie? Zin gekregen in een Intersoc-vakantie, maar je zit nog met vragen? Kom dan zeker langs op één van onze vakantiemarkten.

Maak er kennis met ons hele aanbod bus- en treinreizen, culturele reizen en rondreizen met het vliegtuig of met de bus. Doe er inspiratie op voor het voorjaar en de zomer van 2018 en stel tussen 13 en 16 uur al je vragen. Er zijn ook korte presentaties en je kan meteen inschrijven.

Boek je ter plaatse een Intersoc charme-, bus- of vliegtuigreis uit de brochure mei-november 2018, dan krijg je 10 euro korting per deelnemer per periode! Bovendien maak je tijdens de vakantiemarkt kans om de vakantie die je er boekt terug te winnen.

Onze partners de CM, de Vlaamse Wielrijdersbond, Wandelsport Vlaanderen en Zwitserland Toerisme zullen ook aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden en extra informatie te voorzien. 

Wedstrijd

Intersoc verloot op elke vakantiemarkt één gratis verblijf onder de gasten die ter plaatse inschrijven voor een charme-zomervakantie in een Intersoc-hotel. Mis deze kans dus niet!

 

Schrijf snel de dichtstbijzijnde vakantiemarkt in je agenda!

MAANDAG 04-12-2017

Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195
8370 Blankenberge
www.duinsepolders.be

Gratis parking aan de Duinse Polders.


DINSDAG 05-12-2017

De Limburghal
Jaarbeurslaan 6
3600 Genk
www.limburghal.be

Gratis parking aan de Limburghal.


WOENSDAG 06-12-2017

Zoo van Antwerpen - Marmeren Zaal - Elisabeth Center Antwerpen

Koningin Astridplein 26

2018 Antwerpen

www.elisabethcenter.be 

Zeer goed bereikbaar met de trein (Antwerpen-Centraal).

Betalende parking vlakbij de zaal.


DONDERDAG 07-12-2017

Forum - vzw Okapi Networking & Events

Albrechtlaan 115

9300 Aalst

www.okapiaalstar.be 

Gratis parking aan de zaal.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x