Programma 

Halve dagexcursie Lago d’Orta
Vanuit Orta San Giulio neem je de boot naar Isola San Giulio. Hier staat een Romaanse basiliek met mooie fresco’s en een zwarte marmeren preekstoel. Vanuit Orta kun je ook een wandeling maken naar de 396 m hoge Sacro Monte. De 376 levensgrote terracotta beelden, tonen het leven van Franciscus van Assisi.

Dagexcursie Borromeïsche Eilanden
Boottocht met gids naar drie idyllische eilanden in het Lago Maggiore: Isola Madre met een prachtige Engelse tuin, het pittoreske Isola Pescatori en het grotere Isola Bella met het monumentale Palazzo Borromeo en indrukwekkende Italiaanse tuinen.

NIEUW Dagexcursie Milaan
Kunst, architectuur, opera en mode. Dit alles in één dag tijdens de excursie naar Milaan. In de voormiddag bezichtigen we onder meer het kasteel van Sforzesco uit de 14de eeuw, de bekende Dom van Milaan, de galerij van Vittorio Emanuele en de opera langs de buitenkant. ’s Middags genieten we van een pizza en nadien heb je nog vrije tijd om te flaneren door de prachtige straten van Milaan.

NIEUW Degustatie in Oira Crevoladossola
In dit kleine gehuchtje ontdekken we de typische architectuur, de wijnkelder van de famillie Garonne en de oude zuivelfabriek. We genieten er van een degustatie van lokale producten in combinatie met de heerlijke wijnen van de
familie Garonne.

Optioneel: Wandeling naar Villa Taranto
Villa Taranto is de belangrijkste botanische tuin van de omgeving. Meer dan twintigduizend verschillende soorten planten staan hier tussen fonteinen, vijvers en watervallen. Een meesterwerk van tuintechniek en tuinkunst. Inkom ter plaatse te betalen.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x