Programma

Dag 1: Charleroi - Sofia

Onthaal door de Intersoc-reisleider op de luchthaven van Charleroi. Vlucht naar Sofia. Transfer naar het hotel onder begeleiding van een lokale gids. Avondmaal en overnachting in Sofia.

Dag 2: Sofia – Rila-gebergte – Sandanski

Panoramische tour doorheen Sofia met de bus. Vertrek naar het Rila-gebergte voor een bezoek aan het bekendste klooster van Bulgarije. We rijden verder richting Sandanski.

Dag 3: Thessaloniki

Bezoek aan de stad Thessaloniki in Griekenland. Er is ook nog wat vrije tijd voorzien. Vertrek naar Paralia. Avondmaal en overnachting in Paralia.

Dag 4: Kalambaka

Vertrek naar Kalambaka in het Noorden van Griekenland. Bezoek aan de Meteora, kloosters gebouwd bovenop hoge, impressionante rotspilaren. Avondmaal en overnachting in Kalambaka.

Dag 5: Saranda

Vertrek naar Albanië en de stad Saranda aan de Ionische kust. In de namiddag verkennen we de stad. Avondmaal en overnachting in Saranda.

Dag 6: Vlorë

Vertrek naar Vlorë, één van de oudste steden van Albanië. Bezoek aan het museum van de onafhankelijkheid. Avondmaal en overnachting in Vlorë.

Dag 7: Apollonia – Erdenitsa - Durres

Vertrek naar Apollonia, vroeger een Griekse kolonie in Illyrië. Nadien bezoek aan het klooster Erdenitsa. Avondmaal en overnachting in Durres.

Dag 8: Kruja - Budva

Bezoek aan de middeleeuwse stad Kruja. Na het middagmaal reizen we verder naar Montenegro en komen we aan in Budva. Avondmaal en overnachting.

Dag 9: Kotor - Budva

Bezoek aan Kotor, oude stad met één van de mooiste baaien ter wereld. In de namiddag verkennen we de stad Budva. Avondmaal en overnachting in Budva.

Dag 10: Dubrovnik – Budva

Vertrek naar Dubrovnik in Kroatië. s’ Avonds keren we terug naar Budva.

Dag 11: Tirana

Vertrek naar Tirana, de hoofdstad van Albanië. We bezichtigen de stad met natuurlijke, historische en artistieke rijkdom. Avondmaal en overnachting in Durres.

Dag 12: Ohrid

Vertrek naar Ohrid in Macedonië. Middagmaal aan het meer. In de namiddag bezoeken we het orthodoxe klooster St.Naum. Avondmaal en overnachting in Ohrid.

Dag 13: Ohrid - Skopje

Bezoek aan de oude stad Ohrid en vertrek naar Skopje, de hoofdstad van Macedonië. We verkennen het fort, de oude bazaar en het huis van moeder Teresa. Avondmaal en overnachting in Skopje.

Dag 14: Kustendil - Sofia

Vertrek naar Sofia. Middagmaal in Kustendil in het zuidwesten van Bulgarije. Eenmaal aangekomen in Sofia bezoeken we de stad. Avondmaal en overnachting in Sofia.

Dag 15: Sofia - Charleroi

Transfer naar de luchthaven van Sofia en terugvlucht naar België.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x