Dag 1: Brussel – Malaga
Vlucht vanaf Zaventem naar de luchthaven van Malaga. Transfer naar het hotel Macia Doñana. Avondmaal en overnachting.

 

Dag 2: Ronda – Cadiz
Na het ontbijt zetten we koers naar Ronda, de stad die in tweeën wordt gesplitst door een diepe kloof. We bezoeken de beroemde brug, de arena en de kathedraal. Na het middagmaal rijden we naar Cadiz voor een vrij bezoek.

 

Dag 3: Baelo Claudia en Vejer de la frontera
Vandaag ontdekken we de ruïnes van Baelo Claudia. Middagmaal in een lokaal restaurant. Nadien genieten we van een bezoek aan Vejer de la Frontera, één van de mooiste witte dorpjes van Andalusië.

 

Dag 4: Medina Sidonia – Jerez
We vertrekken ’s ochtends naar Jerez voor een bezoek aan de grootste bodega, waar we ook genieten van een wijndegustatie. Vervolgens bekijken we het spektakel van de plaatselijke cowboys. Na het middagmaal vertrekken we richting Medina Sidonia voor een bezoek aan een stierenfokkerij en één van de grootste hacienda’s.

 

Dag 5: Sevilla
Vandaag bezoeken we de hoofdstad van Andalusië, het prachtige Sevilla!

 

Dag 6 en 7: Vrije dagen in het hotel in Almuñecar

 

Dag 8: Torrox – Feestmaal op het platteland – Nerja
We starten de dag met een wandeling doorheen het witte dorpje Torrox. Nadien genieten we van een feestmaal op het platteland bij Cortijo Maria. Alle gerechten zijn gemaakt door vrouwen uit het dorp met lokale producten. Tenslotte bezoeken we nog het vissersdorpje Nerja.

 

Dag 9: Vrije dag in het hotel in Almuñecar

 

Dag 10: Cordoba
Vandaag ontdekken we de stad Cordoba met een bezoek aan de moskee-kathedraal La Mezquita. Na het middagmaal in een tapas restaurant is er vrije tijd.

 

Dag 11: Granada
Granada, wereldwijd bekend omwille van het Alhambra, de voormalige Koninklijke stad die je al van ver boven de stad ziet uittorenen. We bewonderen er de schitterende Moorse architectuur en de koninklijke tuinen. Na het middagmaal geniet je nog van wat vrije tijd vooraleer we terugkeren naar het hotel.

 

Dag 12: Alpujarra
We rijden naar het natuurreservaat Alpujarra en maken onderweg een stop in het stadje Trevelez en bij een streekproducent van gedroogde ham met een kleine degustatie. Na het middagmaal bezoeken we de thermale bron Fuente Agria en het stadje Pampaneira. We sluiten de dag af met een barbecue voorzien van Spaanse specialiteiten en Flamenco.

 

Dag 13 en 14: Vrije dag in het hotel in Almuñecar

 

Dag 15: Malaga – Brussel

Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven voor

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x