Intersoc kiest er voor om eigen skimonitoren  op te leiden. Zo zijn we er zeker van dat we onze vakantiegasten de best mogelijk ski-ervaring kunnen bieden. Jaarlijks staan er twee soorten ski-opleidingen op de agenda: een basisopleiding voor nieuwe monitoren en moduledagen voor doorwinterde moni's.

 

Basisopleiding

 

Wie voor het eerst wil meegaan als ski- of sneeuwmonitor moet verplicht de tweedaagse basisopleiding volgen. Dit jaar gaat deze opleiding door op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 in Skidôme, Terneuzen

 

Ontdek hier alles over de basisopleiding.

 

Een skimonitor neemt een selfie met haar groepje skiërs

Een skimonitor neemt een selfie met haar groepje skiërs

 

Moduledagen

 

Vrijwilligers die al eerder meegewerkt hebben als ski- of sneeuwmonitor moeten om de twee jaar minstens één vervolgopleiding volgen: een moduledag. 

 

In 2018 vinden de moduledagen plaats op zondag 16 september in Aspen, Wilrijk en op zaterdag 6 oktober in Skidôme, Terneuzen. Beide moduledagen hebben hetzelfde programma, je hoeft je dus maar voor een van beide in te schrijven.

 

Ontdek hier alles over de moduledagen.

 

Een skimonitor en zijn leerlingen lachen naar de fotograaf

Een skimonitor en zijn leerlingen lachen naar de fotograaf

 

Hoe kan ik me inschrijven?

 

Op maandag 16 juli 2018 vanaf 12 uur 's middags starten de inschrijven voor onze ski-opleidingen. Inschrijven doe je via je profiel. Heb je nog geen profiel? Registreer je dan eerst als nieuwe vrijwilliger. 

 

Partners

 

Voor onze ski-opleidingen werken we samen met BFSI (Belgian Federation of Snowsport Instructors). Haar kerntaak is het opleiden van goede skiërs tot vakbekwame skileraars.

 

logo.png

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x