Dankzij jou kunnen onze vakantiegasten zorgeloos genieten in het restaurant

 

Een geslaagde vakantie zonder lekker eten? Dat bestaat niet. We hechten bij Intersoc dan ook veel belang aan de maaltijden voor onze gasten. De buffetten met Belgische gerechten worden met liefde door onze chef-koks en keukenmedewerkers gemaakt. Want ook de liefde van onze vakantiegasten gaat door de maag.

 

Als restaurantmedewerker draag je ertoe bij dat onze gasten zorgeloos van hun maaltijden kunnen genieten. Je dekt tafels in, vult buffetten aan en ruimt tafels af. Je hoeft geen maaltijden op te dienen, aangezien we met buffetten werken. Wanneer het restaurant sluit, help je mee met de schoonmaak.

 

Een vrijwilligster en een vakantiegast poseren voor de foto in Hotel Fabiola in Leysin, Zwitserland

 

Taken en profiel 

 

Taken Profiel

Tafels afruimen, afkuisen en indekken

Je bent een harde werker en een team player

Buffetten en dranken aanvullen

Je bent stipt en flexibel 

Schoonmaken van het restaurant: stofzuigen, dweilen, buffetten kuisen, stoelen afkuisen, ...

Je bent klantvriendelijke en gemotiveerd

  Je hebt een verzorgd uiterlijk en verzorgde werkkledij
  Je bent fysiek in staat om enkele uren rechtstaand te werken, om veel rond te lopen en zware plateaus te dragen
  Horeca-ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste

 

 

Doe de test: ben jij de ideale restaurantmedewerker?

 

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x