Deze winter kan je opnieuw op werkvakantie naar ons jeugdhotel Le Junior in Valmeinier, Frankrijk. Je kan als vrijwilliger mee in de functies afwas, plonge, restaurant en schoonmaak. Zo draag je bij aan een onvergetelijke vakantie voor de sneeuwklassen en jeugdgroepen die in het hotel zullen verblijven.

 

Wie nog niet naar Valmeinier gegaan is, maken we graag warm voor deze bestemming gelegen in het grootste skigebied van de Mauriënne.

 

Valmeinier 1800

Valmeinier is een dorp op 1500 meter hoogte gelegen in de vallei Maurienne, ten zuiden van het departement Savoie. Op 1800 meter bevindt zich een skistation met vakantieverblijven aan de voet van skigebied Galibier-Thabor. De twee delen zijn met elkaar verbonden door onder andere een zetellift. In Valmeinier zijn er verschillende winkels, bars en restaurants die allen te voet bereikbaar zijn.

 

Jeugdhotel Le Junior ligt op 1800 meter, meteen aan de skiliften. Het hotel beschikt over 176 bedden. Vrijwilligers verblijven in personeelskamers voor 1, 2 of 3 personen.

 

DSCF9553.JPG

 

Grootste skigebied van de Mauriënne

Echte wintersportfanaten kunnen hun hart ophalen in Valmeinier, want het ligt te midden van het grootste skigebied van de Mauriënne: Galibier-Thabor. Het skigebied verbindt de stations van Valloire en Valmeinier en beschikt over 150 km aan pistes verdeeld over 89 pistes van alle niveaus. 70% van het skigebied ligt hoger dan 2000 m. De 30 skiliften brengen je naar waar je moet zijn.

 

Dank zij de 400 sneeuwkanonnen zijn er goede sneeuwcondities van december tot en met april.

 

Valmeinier_UitzichtBergen.JPG

 

Stel je kandidaat

Zin gekregen om Valmeinier te (her)ontdekken? Stel je dan kandidaat voor komende winter. Vrijwilligers kunnen mee in de functies afwas, plonge, restaurant en schoonmaak.

 

Je kandidaat stellen doe je via je profiel. Ben je afgelopen zomer niet met ons op werkvakantie geweest? Dan moet je je opnieuw registeren. Dat doe je via volgende link: http://intersoc.force.com/intersoc/HR_MijnwerkVakanties

 

Na je registratie ontvang je van ons een e-mail met de link naar je profiel. Die sla je best op zodat je altijd toegang tot je profiel hebt. Op je profiel kan je je kandidaatstelling voor Valmeinier toevoegen.

 

Zien we elkaar daar?

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x