Het Zwitserse Zinal is gelegen op 1670 meter hoogte aan het einde van de Val d'Annivier, een vallei in het westelijke deel van het kanton Wallis. Dankzij haar ligging is Zinal onze rustigste bestemming, maar vergis je niet: het dorp en omgeving hebben heel wat te bieden. Onze vrijwilligers hoeven zich tijdens hun vrije momenten dus niet te vervelen. In ons hotel in Zinal kan je als vrijwilliger onder andere aan de slag als animator, skimonitor of schoonmaker.

 

Skiën in een adembenemend panorama

 

Wie van skiën houdt, kan z’n hart ophalen in Zinal. Het skigebied Zinal-Grimentz met 112 km aan pistes biedt adembenemende panorama’s en spectaculaire afdalingen. Een skilift op wandelafstand van het hotel brengt je in 7 minuten naar 2438 meter hoogte.

 

Onze skimonitoren kunnen zich de hele dag in dit sneeuwlandschap uitleven, maar ook onze andere vrijwilligers kunnen genieten van sneeuw- en skiplezier.

 

Sneeuwlandschap Zinal_0.jpg

Een skipiste in Zinal, Zwitserland

 

Verblijf in Hôtel Les Diablons

 

Vrijwilligers verblijven in volpension in Hôtel Les Diablons. Zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds heb je de keuze uit uitgebreide buffetten. Water en wijn zijn bij de maaltijden inbegrepen. Overige dranken betaal je met een betaalkaart waar je geld kan opzetten.

 

Overnachten doe je in het personeelsgebouw van Hôtel Les Diablons, in slaapkamers met lavabo voor 1, 2 of 3 personen. Douches en toiletten bevinden zich op de gang. Er is geen lift. In het hotel zijn bed- en badlinnen aanwezig. Die hoef je dus zelf niet mee te nemen.

 

 

Zinal hotel kopie.jpg

Vrijwilliger verblijven net als onze vakantiegasten in volpension in Hôtel Les Diablons

 

Stel je kandidaat als vrijwilliger

 

Zin gekregen om naar Zinal in Zwitserland te trekken? Ontdek welke functies je er allemaal kan uitoefenen. 

 

Vanaf 10 september 2018 kan je je via je profiel kandidaat stellen. Heb je nog geen profiel? Registreer je dan eerst als nieuwe vrijwilliger.  

 

Na je registratie als nieuwe vrijwilliger ontvang je van ons een e-mail met de link naar je profiel. Die sla je best op zodat je altijd toegang tot je profiel hebt. Via je profiel kan je dan vanaf 10 september je kandidaatstelling voor komende winter toevoegen.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x