Heb je zin om deze winter vrijwilligerswerk in het buitenland te doen, maar weet je nog niet waar? Wij helpen je met het maken van een keuze. Dit keer vertellen we je meer over het bergdorpje Zinal in Zwitserland. In ons hotel in Zinal kan je als vrijwilliger onder andere aan de slag als animator, skimonitor of schoonmaker.
 

Rustig bergdorp in Zwitserland

 

Het Zwitserse Zinal is gelegen op 1670 meter hoogte aan het einde van de Val d'Annivier, een vallei in het westelijke deel van het kanton Wallis. Dankzij haar ligging is Zinal onze rustigste bestemming, maar vergis je niet: het dorp en omgeving hebben heel wat te bieden. Onze vrijwilligers hoeven zich tijdens hun vrije momenten dus niet te vervelen.

 

Vrijwilligers logeren in het personeelsgebouw van Hotel Les Diablons, in slaapkamers met lavabo voor 1, 2 of 3 personen. Douches en toiletten bevinden zich op de gang. Er is geen lift.

 

 

Zinal hotel kopie.jpg

Skiën in een adembenemend panorama

 

Wie van skiën houdt, kan z’n hart ophalen in Zinal. Het skigebied Zinal-Grimentz met 112 km aan pistes biedt adembenemende panorama’s en spectaculaire afdalingen. Een skilift op wandelafstand van het hotel brengt je in 7 minuten naar 2438 meter hoogte.

 

Onze skimonitoren kunnen zich de hele dag in dit sneeuwlandschap uitleven, maar ook onze andere vrijwilligers kunnen genieten van sneeuw- en skiplezier.

 

Ga mee als vrijwilliger

 

Zin gekregen om naar Zinal in Zwitserland te trekken? Ontdek hier de functies die je er als vrijwilliger kan uitoefenen.

 

Stel je kandidaat via je profiel of registreer je eerst als nieuwe vrijwilliger. Na je registratie ontvang je van ons een e-mail met de link naar je profiel. Die sla je best op zodat je altijd toegang tot je profiel hebt. Op je profiel kan je dan je kandidaatstelling voor komende winter toevoegen.

 

Sneeuwlandschap Zinal_0.jpg

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x