Het gezellige Anzère ligt op een zonnig terras hoog boven het Rhônedal in het Zwitsere kanton Wallis.  Het bergdorpje biedt een prachtig uitzicht op het beneden gelegen dal en de Wallisser Alpen. Ons kleinste en charmantste hotel, Hôtel Des Masques, is gelegen aan een verkeersvrij plein in het hart van Anzère. Je kan er deze winter nog aan de slag als vrijwillige barmedewerker, restaurantmedewerker en plongeur.

 

anzère-zonsondergang.jpg

Zonsondergang boven het Rhônedal

 

Zachte, witte winter

 

Dankzij haar bijna mediterraan microklimaat geniet je tijdens je werkvakantie in Anzère van een zachte, witte winter. Ideaal dus om er op je vrije dag op uit te trekken. Je kan je uitleven op de gratis sledepiste in het dorp of je kan de skilatten aanbinden en de 58 km aan pistes vlakbij het hotel verkennen. Wie nood heeft aan totale ontspanning, kan terecht in het wellness centrum met jacuzzi, binnen- en buitenzwembad op 50 meter van het hotel. Je krijgt er een speciale korting als vrijwilliger bij Intersoc.

 

Verblijf in Hôtel Des Masques

 

Als vrijwilliger verblijf je in Hôtel Des Masques in gedeelde personeelskamers met sanitair op de gang of in nabijgelegen studio’s. Wegens de kleinschaligheid van het hotel kan een eenpersoonskamer niet gegarandeerd worden. De kamerverdeling wordt door de hoteldirecteur op basis van leeftijd en functie gemaakt. Bed- en badlinnen zijn aanwezig en hoef je dus niet zelf mee te brengen. 

 

hôtel-des-masques.JPG

Hôtel Des Masques aan het verkeersvrije plein in Anzère

 

Stel je kandidaat als vrijwilliger

 

Zin gekregen om naar Anzère in Zwitserland te trekken? Stel je kandidaat via je profiel of registreer je eerst als nieuwe vrijwilliger.  

 

Na je registratie als nieuwe vrijwilliger ontvang je van ons een e-mail met de link naar je profiel. Die sla je best op zodat je altijd toegang tot je profiel hebt. Via je profiel kan je dan je kandidaatstelling voor komende winter toevoegen.

 

Hou er bij je kandidaatstelling rekening mee dat het niet mogelijk is om twee mensen in dezelfde functie samen een vrije dag te geven. Daarvoor is ons team in Anzère te klein. Kom je dus met je partner of een vriend(in), schrijf je dan beide voor een andere functie in.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x