Het voorbije jaar hebben we allerlei verhalen met jullie gedeeld. Van leuke momenten op onze bestemmingen tot inspirerende interviews met vrijwilligers. Dit is de top 5 van onze populairste artikels op Facebook van 2017. Hopelijk genieten jullie er net als ons van om terug te kijken op een geslaagd jaar.

 

5. Hoteldirectrice Lieve Buntinckx wordt op handen gedragen. Haar interview over haar ervaringen in Zwitserland werd vol interesse gelezen.

4. Restaurantmedewerker Timo ging voorbije zomer voor het eerst mee op werkvakantie. Hij vond het de max en raadt het iedereen aan.

3. Na het zomerseizoen waren onze vrijwilligers moe maar voldaan. Een schouderklopje van "den bureau" werd dan ook gesmaakt.

2. Jullie keken overduidelijk uit naar de start van zomerseizoen 2017. De foto van onze eerste vrijwilligers was dan ook een succes.

1. Kinderanimator Laurentijn wordt door zijn collega's zot verklaard. Wie doet er nu vrijwilligerswerk in z'n vrije tijd?!

 

Bedankt allemaal voor jullie inzet en vriendschap het afgelopen jaar! Meer van dat in 2018.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x