Wallis. De bestemming in Zwitserland voor gezinnen

Wallis is een regio met een prachtige natuur en een oase van rust voor gezinnen. Zuivere berglucht, leuke activiteiten in de natuur en het genot van actieve ontspanning: Wallis verrast voortdurend jong en oud met haar afwisselende activiteiten en aanbod. Mythes, legendes en interactieve ervaringen maken het mogelijk om vertrouwd te geraken met de natuur van Wallis en haar eigenaardigheden. Deel het dagelijkse leven met ongewone karakters die zich ontfermen over boerderijdieren en slapen in het hooi, Wallis maakt van jouw vakantie een onvergetelijke gebeurtenis.

Afbeelding-voor-op-website-klein.jpg

10 redenen voor een familievakantie in Wallis

1. Optimale verbindingen

Langs de Rhône-vallei (snelweg of trein); korte transfers naar bestemmingen in de zijdalen, vol authenticiteit en charme. Uitstekende treinverbindingen van / naar de internationale luchthavens.

2. De natuur als een speeltuin

Veel activiteiten voor kinderen zijn gratis en kunnen gevonden worden op een steenworp van je hotel.

3. Een rustige omgeving

Alpine resorts zonder auto's laat kinderen toe om veilig te spelen ... en de ouders om volledig te ontspannen. Velen van hen zijn geheel zonder auto's.

4. Speelse ontdekkingen

Reizen in Wallis is een avontuur op zich. Stoomlocomotieven, bussen, kabelbanen en gondels zorgen voor een unieke ervaring.

5. De natuur op haar puurste

Zuivere berglucht, de brandende stralen van de zon en het verkennen van nieuwe horizonten boeit kinderen.

6. Zwitserse kwaliteit

Op alle niveaus. Dankzij de betrouwbaarheid en de Zwitserse stiptheid, verspil je geen minuut van je vakantie. Met de huidige veiligheidsnormen (liften, hotels, recreatieparken), genieten gezinnen ten volle en profiteren ze van professionele begeleiding in het zorgen voor hun kinderen.

7. Gemakkelijke planning

Bagage voorbereiden is kinderspel dankzij onze speciale aanbiedingen voor gezinnen. Kinderwagens, boeken, spelletjes en bedden en stoelen voor de kinderen kunnen gewoon ter plaatse gehuurd of uitgeleend worden.

8. Gevarieerde activiteiten

Wallis investeert voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe infrastructuur en de creatie van nieuwe entertainment programma's om gezinnen een leuke ervaring te bieden.

9. Culturele diversiteit

Wallis is rijk aan levende tradities en kosmopolitische evenementen. Wallis trekt veel Europese toeristen aan, met verschillende achtergronden en culturen. Deze uitwisseling tussen de families van verschillende werelden is de meest lonende.

10. Voordelige prijzen

Familiebestemmingen organiseren gratis animatie of animatie aan een voordelige prijs. In een aantal van hen,  ontvangen gezinnen die meer dan één nacht boeken tijdens het zomerseizoen een speciale pas zodat ze kortingen krijgen op de sportfaciliteiten, attracties en liften.

 

Gezinsactiviteiten

Val-d'Anniviers-(2).jpg

In de geologische sporen van de Vieux-Emosson:

Op 2400 m hoogte, vertrekken we in de voetsporen van de dinosaurussen die ze meer dan 240 miljoen jaar geleden hebben achtergelaten. Tijdens een wandeling van vijf uur met vertrek vanaf de Emosson dam, ontdek je de geschiedenis en het erfgoed van de regio aan de hand van uitleg van een ervaren gids.

 

Wandeling met Sint-Bernardshonden op de col van Grand-Saint-Bernard:

De Sint-Bernardshonden van de Barry Stichting begeleiden je tijdens een wandeling naar de top van de pas. Deel een uniek moment met deze "helden" van de berg. De momenten waarop deze wandelingen doorgaan tijdens de zomer liggen nog niet vast. Het is ook mogelijk om het museum van de Sint-Bernardshonden te bezoeken.

 

Activiteiten voor volwassenen

 

Les Bisses (irrigatiekanalen)

Onder begeleiding van een gids leer je alles over de irrigatiekanalen van Wallis. Onder andere de bestemmingen Nendaz en Crans-Montana bieden wandelingen aan met een deskundige langs de irrigatiekanalen die je alles vertelt over de geschiedenis van les Bisses.
 

Aletschgletsjer & World Nature Forum

De regio Jungfrau-Aletsch is UNESCO werelderfgoed en een unieke setting. In het centrum, heb je het imposante rotsachtige massief van de Eiger, Mönch en Jungfrau en rondom het ijzige landschap van de Grote Aletschgletsjer. Het World Nature Forum biedt bezoekers de gelegenheid om de unieke natuur-, cultuur- en gletsjerlandschappen van het alpine hooggebergte met alle zintuigen te ervaren.

 

Intersoc & Wallis... echte vakantieliefde

Intersoc heeft in de regio Wallis twee hotels. Een hotel in Anzère en één in Zinal.  Speciaal voor de klanten van Intersoc heeft Wallis nog enkele activiteiten in de kijker gezet die zeker de moeite waard zijn als je op vakantie gaat naar Anzère of Zinal. De activiteiten in Anzère vind je hier terug en die van Zinal hier.

 

Vanaf mei zal je ook alle nieuwe aximfo van Anzère terugvinden op onze website. De aximfo activiteiten van Zinal die kan je hier al bekijken.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x