Niets is zo leuk als samen met je gezin genieten van een heerlijke vakantie met alles erop en eraan.

In een Intersoc-hotel word je verwend door gepassioneerde medewerkers, die je met hart en ziel verwelkomen.

Tijdens de Intersoc-family-periodes staat alles in het teken van jouw gezin. Met veel aandacht voor kinderen vanaf 3 maanden, zodat ook jij volop kan genieten. Je kan je kinderen met een gerust hart toevertrouwen aan onze enthousiaste moni’s. Ze organiseren aangepaste spelen sportprogramma’s voor kinderen van alle leeftijden, van peuter tot puber. Ook baby’s zijn bij ons in veilige en warme handen.

  Kinderclubs

  Ukkieclub - van 3 maanden tot en met 2 jaar
  Gemotiveerde Nederlandstalige moni’s zorgen voor een hartelijke opvang en houden rekening met jouw wensen. Hopla speelt er een centrale rol. De allerkleinsten spelen in een kleurrijke wereld die een vriendelijke sfeer uitstraalt. Extra’s: gratis gebruik van bedjes, badjes, stoeltjes, flessenverwarmers en verzorgings-kussens. Verhuur van buggy’s tegen een schappelijke prijs.

  Pukkieclub - van 3 tot en met 4 jaar 
  De hele dag worden ze met veel liefde door Nederlandstalige Intersoc-monitoren opgevangen in de club. Sommigen zullen blij zijn om een kort middagdutje te doen, anderen beginnen meteen te spelen, wandelen en knutselen.

  Miniclub - van 5 tot en met 6 jaar
  Zoveel mogelijk buiten ravotten, uiteraard goed beschermd tegen de zonnestralen, daar gaan ze voor. Maar ook als het weer tegenzit, vervelen ze zich geen seconde. Altijd in het gezelschap van een moni.

  Maxiclub - van 7 tot en met 10 jaar & Teenyclub - van 11 tot en met 14 jaar
  De maxi’s en de teeny’s vind je altijd met hun vaste vriendengroepjes terug voor verschillende sport- en spelmomenten. Ook ’s avonds hebben de moni’s voor hen nog heel wat in petto.

  Adoclub - van 15 tot en met 17 jaar
  De ‘place to be’ voor jongeren die al eigen benen staan. Overdag zijn ze samen op stap. ‘s Avonds volgt altijd een onderonsje of een fuif. Moet kunnen in hun Intersoc-vakantie.

  Extra voor de allerkleinsten

  • Kant-en-klare babymaaltijden en aantrekkelijke kinderbuffetten
  • Gratis kinderbedje, -badje, -stoel en pampercontainers
  • Buggy of draagzak te huur

  Gezinsactiviteiten

  Krkonoše boomtoppenpad
  Wandel over een indrukwekkend leerpad tussen de boomtoppen en ga met de glijbaan weer naar beneden.

   

  Hoogteparcours
  In Harrachov dorp is er een leuk hoogteparcours waar jong en oud zich kan uitleven.

  Nieuwsbrief

  Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

  x