F&B

 

Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. Bovendien kan naargelang de bestemming de taakinhoud enigszins verschillen. De definitieve functieomschrijving wordt u bezorgd bij aankomst.

Functieomschrijving
Verantwoordelijk voor het volledige cateringgebeuren in het hotel
Leiding geven aan en motiveren van medewerkers in bar, keuken en restaurant
Budgetopvolging

Profiel
Vereisten : minimum A1-diploma hotelmanagement of boekhouden
Functie enkel mogelijk voor lange opdrachten en in hoofdzaak voor contractuelen

Werktijd
38u/week dwz gemiddeld 6,20u/dag

Per 6 gewerkte dagen krijg je 1 dag volledig vrij.

Dagindeling : werken hoofdzakelijk in voormiddag en vooravond
in de loop van de dag of namiddag kan men ook opgeroepen worden voor leveringen die toegekomen zijn, ...

Werkkledij
De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de lingerie van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken.
Mogen wij wel vragen om een "merkteken"of naam in de werkkledij te zetten.

Persoonlijke kledij mag 1 keer/periode afgeven worden indien je minimum 2 opeenvolgende periodes blijft.
De laatste periode van uw werkvakantie kan de persoonlijke kledij niet meer afgegeven worden.

Geen speciale werkkledij vereist. 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x