Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. Bovendien kan naargelang de bestemming de taakinhoud enigszins verschillen. De definitieve functieomschrijving wordt u bezorgd bij aankomst.

Functieomschrijving
Vullen en leegmaken van suiker-, confituur-, boterpotjes en thermossen.
Hulp bij voorbereiding maaltijden + uitschep.
Schoonmaken van de werkplek.             

Profiel
Voor deze functie is er geen specifieke scholing of ervaring vereist.
U bent bereid om de richtlijnen inzake voedselveiligheid en –hygiëne na te leven. Deze worden u ter plaatse overgemaakt en houden o.a. in dat u een haarnetje en handschoenen moet dragen.
Functie uitsluitend voor vrijwilligers.

Werktijd
38u/week dwz gemiddeld 6,20u/dag

Op de wisseldag* wordt aan al het toekomend technisch personeel gevraagd om in de namiddag 1u à 1u30 mee te helpen bedden opmaken.
Indien je met de nachtbus of -trein reist, begin je bij de dag van aankomst in je eigen dienst te werken in de loop van de namiddag/vooravond - bij de dag van vertrek werk je tem de middagdienst.

Per 6 gewerkte dagen krijg je 1 dag volledig vrij.
Uw chef streeft ernaar om  de avond voor of de ochtend na uw verlofdag ook vrij te geven.

Dagindeling : verdeeld over 2 shiften (voormiddag en avond)
's morgens start men heel vroeg (+/- 6u)

* wisseldag = de dag waarop 's morgens alles vakantiegasten van de voorbije periode huiswaarts keren en in de namiddag alle nieuwe vakantiegasten voor de volgende periode toekomen, is meestal ook de dag waarop het personeel 's morgens met de nachtbus (of -trein) toekomt.

Werkkledij
De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de lingerie van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken.
Mogen wij wel vragen om een "merkteken"of naam in de werkkledij te zetten.

Persoonlijke kledij mag 1 keer/periode afgeven worden indien je minimum 2 opeenvolgende periodes blijft.
De laatste periode van uw werkvakantie kan de persoonlijke kledij niet meer afgegeven worden.

Europese hygienerichtlijnen :
Omwille van de Europese hygienerichtlijnen en de Belgische wetgeving hieromtrent, zijn er voorschriften die u in de keuken moet naleven (o.a. steeds een hoofddeksel dragen, geen juwelen, …) De volledige info hierover ontvangt u ter plaatse.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x