Fietsvakantie met Johan Museeuw in St.Moritz

 

Tijdens de familieperiode van 6 tot en met 15 augustus wordt er een fietsvakantie georganiseerd in St.Moritz onder leiding van Johan Museeuw.

Gedurende 8 dagen trek je er dagelijks op uit met Johan Museeuw in de bergen rond St.Moritz met als hoogtepunt de beklimming van de Stelvio. Er staat ook nog een initiatie fiets reinigen op het programma. Tijdens de dagtochten rijdt er steeds een volgwagen mee en is er ook proviand voorzien. 's Avonds wordt er een pastabuffet voorzien exclusief voor de fietsers.

 

De meerprijs voor dit fietspakket bedraagt slechts 59 euro! De reis naar St.Moritz voor een volwassene, all-in, bedraagt 891 euro.

 

Boek nu

 

Johan-Museew-et-son-trophee.jpg

 

Ook je gezin kan mee op vakantie

De periode van 6 tot 15 augustus is zoals eerder vermeld een gewone familieperiode in hotel Stahlbad in St.Moritz. Ook niet-fietsers mogen zich dus inschrijven voor deze periode. Dat houdt in dat je ook jouw gezin mee kan nemen op vakantie. Overdag kunnen zij zich uitleven in en rond het hotel terwijl jij deelneemt aan de fietstochten. Er worden door Intersoc vele activiteiten en excursies georganiseerd overdag en voor de kinderen zijn er leeftijdsgebonden kinderclubs.

Je vindt meer informatie over het hotel en de voordelen van een Intersoc-hotel op de pagina van St.Moritz.

 

Fietsen-2.jpg

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties, toffe trips en het laatste nieuws over Intersoc? Schrijf je dan nu in op onze vakantie-nieuwsbrief en wij zorgen voor Intersoc-nieuws in je mailbox.

x